Domů Prodané zboží prodejce ZOOZA home Běhoun "Veselé velikonoce", různé motivy

Letošní jaro si žádá příval té nejsilnější pozitivní energie. Právě takové je nové velikonoční prostírání v těch nejzářivějších barvách. Udělejte s ním radost sobě či někomu blízkému, pozvěte ke stolu rodinu či přátelé a společně se radujte z věcí, co k jaru patří, ze sluníčka, tepla a barevných květů.

Běhoun je ušitý ze dvou vrstev kvalitní bavlněné látky, která je natolik pevná, že výborně drží tvar i bez vyztužení. Na přední staně je doplněný vzorovanými lemy, zadní strana je jednobarevná. Zdobený textilní aplikací a ruční malbou. K malbě jsou použity nevypratelné barvy Jacquard, které je možné v případě potřeby prát i v pračce na 40. Veškeré informace o údržbě prostírání naleznete zde.

Velikost 30x120 nebo 35x100cm.

Udělala jsem dva různé, s kraslicemi ve velikosti 35x100 cm a se slepičkou a kuřátky ve velikosti 30x120. Do objednávky prosím uvádějte, který si vybíráte. Na přání lze udělat i s jiným motivem či v jiné velikosti.

Lze doplnit prostíráním

Za krásné fotky vděčím milé Nikol.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
hravý, veselý
Materiál - textil:
bavlna
Druh:
ubrus - obdélník
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.4.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZOOZA home
Katalogové č.: 13200993
Vloženo: 6.3.2022
Menu
--