Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Zlatá věž...(pravý citrín) prsten

Autorský výrazný prsten s krystalem pravého citrínu ...

Bezolovnatý cín se stříbrem. Krystal má velikost 2,6 x 0,8cm, barva je světle zlatožlutá. Jde o pravý citrín - není pálený ani ozařovaný. Je usazen v cínu - bez lepení, zdoben cínovaným drátem. Prstenec je z cínovaného kovu, velikost je nastavitelná od 17 do 19mm, šíře prstence je 5mm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha prstenu je 9 gramů.

 šperk je originál

Citrín funguje jako účinný čistič a regenerátor. Jako kámen, jenž v sobě uchovává sluneční energii, představuje mimořádně blahodárně působící krystal. Svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Jedná se o jeden z krystalů, které nepotřebují čištění. Pohlcuje, proměňuje,
rozptyluje a uzemňuje negativní energii, díky čemuž má mimořádný ochranný účinek na životní prostředí, ve kterém se jeho majitel pohybuje. Citrín přináší energii do všech úrovní života. Jakožto ochránce aury funguje jako systém včasného varování, čímž poskytuje svému nositeli vždy dostatek času k akci na vlastní obranu. Dokáže rovněž čistit čakry - zejména čakru solar plexu a pupeční. Aktivuje k činnosti korunní čakru a zesiluje intuici. Citrín také pročišťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy s nižším fyzickým tělem.
Je to jeden z kamenů hojnosti. Tento dynamický kámen učí, jak k sobě přilákat bohatství a prosperitu společně s úspěchem a všemi dobrými a příjemnými věcmi, které svět nabízí. Citrín je šťastný, štědrý kámen, který vás bude ponoukat, abyste se o všechno rozdělili - ale současně vám dopomůže žít v hojnosti. Je obdařen mocí poskytnout štěstí. Melancholie a negativní emoce nemají v jeho blízkosti místo. Jedná se o kámen, který velice dobře poslouží při urovnávání vztahů ve skupinách či v rodině, kde vládnou spory.

 


 



 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Velikost:
univerzální
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
měď
,
mosaz
,
cín
,
drát
,
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
citrín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.1.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 13111838
Vloženo: 30.1.2022
Menu
--