Domů Prodané zboží prodejce .○~ essence ~○°˙ základ pro výrobu sprchového gelu - hnědý (200 ml)

Základ pro výrobu sprchového gelu, tekutého mýdla či šamponu, v bio kvalitě.
surovina k výrobě

Charakteristika a účinky:
Tento přírodní základ je vyroben saponifikací rostlinných olejů (olivového, kokosového a slunečnicového). Je přirozeně bohatý na glycerin a vitamín E, zanechává pleť jemnou a hebkou. Je vhodný i pro velmi citlivou pleť.
Má hustou konzistenci.

Použití:
Sprchový gel, tekuté mýdlo či šampon vyrobíte tak, že do tohoto základu přidáte éterické oleje, aromatické extrakty, různé aktivní látky (vitamíny, rostlinné extrakty...), peelingové suroviny, barviva atd.

INCI (složení): Aqua (voda), potassium olivate* (derivován z olivového oleje), potassium cocoate* (derivován z kokosového oleje), helianthuus annuus oil* (slunečnicový olej), sodium chloride (sůl), benzyl alcohol (konzervant povolený pro bio výrobky), glycerin*, caprylyl/capryl glucoside (tenzid rostlinného původu), potassium hydroxide (hydroxid draselný - použit pro saponifikaci), tetrasodium glutamate diacetate (ekologický stabilizátor), caramel* (přírodní barvivo)
*= Ingredience pochází z ekologického zemědělství (15% z celku)

Obsah: 100 ml či 200 ml  (viz varianty zboží)

Barvy:
prodejní cena
129 Kč
Prodáno 6.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: .○~ essence ~○°˙
Katalogové č.: 5793105
Vloženo: 30.11.2014
Menu
--