Domů Prodané zboží prodejce ŤapŤapky Vybarvovací Tapáčky pro kluky i holky (Vel.17-18 cm)

Jak objednat správnou velikost?
Správná volba velikosti poskytne Vašemu dítěti příjemný pocit z nošení našich Ťapáčků a proto věnujte měření dostatečnou pozornost. Nožičky měřte dle následujícího fotonávodu https://www.fler.cz/taptapky#jak-zmerit-nozicku . 
Do objednávky uvedtě délku včetně 1,5-2 cm nadměrku, šířku a obvod nártu bez nadměrku. 
Součástí ťapek je pevnější protiskluzová látka, o jejích vlastnostech si můžete přečíst zde https://www.fler.cz/taptapky#typy-podrazek . Do objednávky uvedtě, jakou barvu protiskluzu si přejete, cena je závislá na velikosti a není součástí ceny.

Jelikož si můžete vybrat jako vnitří látku bavlnu nebo fleece, napiště nám také do objednávky, co jste vybrali.

Po potvrzení objednávky obdržíte automaticky generovaný mail s vyzváním k platbě, což neprovádějte do té doby, než budete vyzváni samotným prodejcem. 

Pripravili jsme si pro Vas a Vase deti opet neco kreativniho. Deti i rodice se spolu uziji spoustu zabavy pri vybarvovani vlastnich tapek. A co je nejlepsi? Deti se muzou pochlubit,ze boticky delali sami. 

Jeden takovy povedeny par cerstve vybarvenych Tapacku zaslala nase oblibena a verna zakaznice Marcela. Jeji dcerka Nela(4) se vybarvovani zhostila na vybornou,posudte sami.

Vybirejte ze dvou motivu:pro holcicky princezny a pro kluky veselou plaz. Do poznavky objednavky uvedte svou velikost. Tapacky maji bilou pevnou protiskluzovou podrazku. 

Na vybarvovani budete potrebovat specialni fixy na textil. K dostani jsou v galanterii,papirnictvi a na internetu.Jedny takove muzete poridit od 40 Kc - 200 Kc. https://www.papirnictvioskarek.cz/product/fixy_-popisovace/sady/znackovac-2739-na-textil-sada-6ks/9506?gclid=CN741eSQg9QCFW4A0wodJcoN4A

Tapacky vybarvete,nechcte uschnout,vycpete ponozkami ci necim jinym a zazehlete. Nevkladejte do trouby! Presny postup je uveden vyrobcem na baleni fixu,ktere poridite. Bezny fix se na latce rozpije! 

Muzete nam poslat i fotky Vasich vytvoru,ktere zde s Vasim souhlasem pridame. Pokud budete mit zajem,muzeme Vam z teto latky usit cokoliv jineho.

Cena je uvedena za velikost 11-12 cm. Sijeme do 26 cm.

Barvy:
Velikost:
jiná
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
368 Kč
Prodáno 29.1.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ŤapŤapky
Katalogové č.: 9801611
Vloženo: 22.5.2017
Menu
--