Domů Prodané zboží prodejce sarkasm VONNÝ VOSK do aromalampy HŘEJIVÁ VANILKA

Vonné vosky vyrábíme za použití nejlepších přírodních surovin. Důležitou součástí vonných vosků jsou kvalitní esenciální oleje nebo vonné kompozice.

Rozpuštěný vonný vosk velmi rychle provoní celý byt. Pro maximální vonný efekt rozpusťte vosk v aromalampě pomocí běžné čajové svíčky. Vosk nepokládejte do vody. Po sfouknutí svíčky vosk ztuhne a dá se znovu použít. Jeho objem neubývá, pouze se z něj po čase odpaří vonné esence. Po celkovém vypaření vůně vložte aromalampu do mrazáku a po chvíli půjde použitý vosk volně vyloupnout.

Tuhé vonné vosky můžete také vložit do malých prostor a těšit se ze svěžesti dlouhé týdny.

Doba provonění: 8 - 20 hodin v aromalampě, až několik týdnů v tuhé podobě vložený např. do skříně, malých prostor, auta, apod.

Gramáž: 20 gramů / kus.

Balení: každý vosk je vložen do papírového košíčku , baleno do celofánového sáčku. Cena uvedena za kus.

Použití: vonný vosk vyjměte z papírového košíčku, vložte do misky aromalampy, zapalte svíčku a nechejte rozpustit. Nepoužívejte vodu! Aroma se uvolní až po úplném rozpuštění vosku.

Vonný vosk HŘEJIVÁ VANILKA přináší nezapomenutelné chvíle pro zpříjemnění chladného podzimně-zimního období, obvykle plného plískanic, chmur a předvánočních stresů. Aroma vanilka působí blahodárně na lidskou psychiku, a to relaxačním vjemem, tudíž je tento vosk určen pro každé roční období. Přírodní vanilkový výtažek obsažený ve vonném vosku navodí příjemný pocit, plný krásných okamžiků. Hřejivé a jemně sladké aroma vanilky zklidňuje smysly, mírní stres, nervozitu a napětí, působí antidepresivně, odhání úzkosti a noční můry a napomáhá dobrému spánku. Přivonění si k vanilce vyvolává v mnohých z nás nostalgii...

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.11.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sarkasm
Katalogové č.: 7045944
Vloženo: 21.1.2016
Menu
--