Domů Prodané zboží prodejce Alexxi Věšák Bubliny (celonosný (5 cm))

Stylový věšák / kolečko hodící se do každého interiéru. Navržen s takovým mechanismem uchycení do zdi, aby nebyl vidět nevzhledný hřebíček.

Věšák je ideální pro zavěšení tašky, batůžku, šály, ale i těžšího oblečení na ramínku ... U celonosné varianty tohoto věšáku (viz varianty zboží) můžete zavěsit i těžký kabát přímo na dekoraci (kolečko).

Věšák se díky pevnému kotvení na hmoždinku vyznačuje velmi dobrou únosností.

Varianty věšáku:

a) základní - dekorace (kolečko) je k závěsné části věšáku (válečku) přilepena kvalitním truhlářským lepidlem a snese lehčí předměty i oblečení (např. čepice, ale i dětskou mikinu či bundičku). Tloušťka dekorace 5 mm.

b) celonosná - dekorace (kolečko) je k závěsné části věšáku (k válečku) připevněna dvěma vruty, věšák tím pádem snese vysokou zátěž po celé své délce, tedy včetně dekorace. I dekorace samotná tedy unese např. těžký kabát. Tloušťka dekorace 10 mm.

věšák bublina

Standardně nabízíme ve 3 velikostech (viz varianty zboží): průměr kolečka cca 5 cm, 8 cm a 10 cm. Pokud si budete přát jinou velikost, neváhejte nám napsat. 

Délka závěsné části (tj. od zdi po kolečko) je 5 cm, takže na věšák je možno zavěsit i relativně širší předměty.

Věšák je vyroben z překližky, nabarven a přelakován. Za standardní cenu nabízíme v těchto barevných odstínech. Odstíny mimo tento vzorník nabízíme za příplatek 30,- Kč.

Součástí balení je i dřík, hmoždinka do zdi a návod na montáž. 

Cena je za 1 ks. 

K vytvoření představy o tom, jak budou naše dekorace a doplňky vypadat ve vašem interiéru, Vám nabízíme službu vizualizace

VIZU BUBLINY VIZU BUBLINY 2

Pozn.: Dodací lhůta je orientační a závisí na počtu objednaných kusů.

Prohlédněte si i další výrobky z designové řady Bubliny

úchytky bubliny

dekorace bublina

Barvy:
Druh:
věšáky
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.8.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Alexxi
Katalogové č.: 5932629
Vloženo: 4.7.2014
Menu
--