Domů Prodané zboží prodejce LC Photography Design Vánoční rám + kalendář 2023 - digitální šablona 03

Vánoční rám + kalendář -  digitální šablona PSD - vrstvy.  Šablony jsou připravené ve velikosti A4 na výšku i na šířku (rámeček) a ve velikosti A4 a A3 (kalendář). Chcete-li rámeček, nebo kalendář přizpůsobit na jinou velikost, kontaktujte mě při nákupu a já Vám šablonu připravím k základním rozměrům.  Vhodná pro fotografy, můžete si vložit svůj oblíbený font, word art, logo...

NOVĚ PŘIDÁN KALENDÁŘ I NA ŠÍŘKU.

Úprava vyžaduje znalost Adobe Photoshop CS a Photoshop Elements 9 (+ vyšší).

Prosím, čtěte pozorně popisy u produktů. Vaše nepozornost není důvodem k reklamaci zboží. V případě nejasností mě kontaktuje před nákupem, ráda poradím, vysvětlím. V ceně je šablona, se kterou budete sami pracovat, data jsou odeslána v elektronické podobě.

!!!POZOR!!! Před prací s rámečkem si prosím zkontrolujte rozměr (velikost) v grafickém programu, ve kterém zpracováváte fotografie  a případně upravte v mm, cm, nebo palcích tak, jak jste zvyklí, každý používá jiné rozměry a pokud budete cokoliv potřebovat pomoct s ořezem, napište mi, ráda Vám to pomůžu upravit dle vašich požadavků.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.11.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: LC Photography Design
Katalogové č.: 12852817
Vloženo: 21.10.2021
Menu
--