Domů Prodané zboží prodejce Niane Vánoční dřevění andílci - přírodní

Vánoční kolekce se stala i teď - v horkých měsících - příjemně stráveným časem. Zatím nejvíc mě za srdce chytli droboučcí andílci z dřevěných korálků. Hodí se jako ozdoba na vánoční stromeček, ale i kdekoliv jinam, kde Vám bude pohled na ně činit potěšení - třeba jako dekorace na dárek.

Andílka bude možno také objednat dárkově zabaleného (viz poslední foto) jako dárek pro babičky, paní učitelky a podobně. Pak je možno doplnit andílka o nějaký individuální text či přání. Pokud o takového andílka máte zájem, objednávejte na této adrese: zde (bude doplněno).

MATERIÁL:

- nerezový drátek

- české dřevěné korálky

Parametry:

Vánoční andělé měří 4,5 x 6 cm.

 

Uvedená cena je za jeden kus. V případě, že budete mít zájem o více kusů, kontaktujte mě, prosím, Fler poštou, cena za větší počet kusů bude o kousíček nižší. ;-)

Ceny jednotlivých barev Vánočních andělů se liší, proto jsou podle barvy uváděni jako různé druhy zboží. (Viz poslední fotografie) Cena je stanovená podle reálné ceny korálků, které jsem použila. 

Informace ke koupi:

1, Do objednávky, prosím, připište informaci, jak chcete vánočního anděla poslat: zda stačí v bublinkové obálce a "běžně"nebo doporučeně.

Barvy:
Styl:
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.12.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Niane
Katalogové č.: 7658443
Vloženo: 7.8.2016
Menu
--