Domů Prodané zboží prodejce magaela vánoční čelenka "kouzlo vánoční růže" menší

Milé zákaznice,
dílnička Magaely Vám přináší další zimní novinku v podobě vánoční čelenky "kouzlo vánoční růže", inspirované podzimní přírodou a pomaličku se blížící zimou, v němž se snoubí barevnost podzimní přírody a vůně lesních plodů s jedinečnou až mrazivou krásou zimy, ale i pro zimu typických dlouhých večerů plných tepla domova, vůně domácích koláčů, jehličí, sušeného ovoce a květin.

Zima je také obdobím Vánoc - nejkrásnějších svátků v roce, během nichž si lidé najdou čas na sebe a rodinu a jsou k sobě milejší, lepší a štědřejší. Jsou to svátky klidu, rodinné pohody a především lásky:-).

Vánoční čelenka "kouzlo vánoční růže" je ideálním doplňkem, který krásně dotvoří vánoční atmosféru u Vás doma a víle, která se ho rozhodne nosit dodá neopakovatelný šmrnc. Je laděna v barvách červená, bordó a smetanová.

Věnováno všem křehkým stvořením milujícím tematiku víl a jiných mystických stvoření.

Vhodná do každého počasí, pro mladou ale i zralou dámu, do společnosti, nebo jen tak do práce, pro speciální příležitost, nebo jen tak pro radost.

Vyrobená z textilních kvítků, ozdobných kočiček, mini plodů určených k aranžování, drátku, floristické pásky a jiných drobností na aranžování.

Velikost je vhodná i pro menší slečny.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.12.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 5811734
Vloženo: 5.12.2014
Menu
--