Domů Prodané zboží prodejce Niane Tygří oko - náramek

Velmi jednoduchý a decentní náramek ze zlomků tygřího oka. 

Má symbolizovat volání divočiny, zemitost, dřevo a oheň, ale také někdy osamělé putování krajinou, kdy člověk spoléhá sám na sebe.

Materiál:

- zlomky tygřího oka

- elastomer

Parametry:

délka: 18 cm

Tygří oko je kamenem například těch, kteří jsou ve znamení Blíženců, Lva a Panny.

"Užití: ochrana, energie, peníze, věštění, odvaha
Vlastnosti: projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně.
Je to ochranný kámen, nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou a zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí. Je to hřejivý kámen, podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství. Pomáhá s odbouráním závislostí na druhých lidech, uznáním vlastní hodnoty a potlačuje deprese.
Léčebné využití: vyrovnává činnost mozkových hemisfér, pomáhá při léčbě zlomených kostí, působí na rozmnožovací orgány, léčí oči a krk, odstraňuje křeče. Pomáhá při léčbě poruch osobnosti. - zpomaluje metabolismus, mírní stres, vznětlivost a nadměrnou sexuální touhu."

(citováno z: http://www.nefertitis.cz/tygri-oko/)

Informace ke koupi:

1, Do objednávky, prosím, připište informaci, jak chcete náramek poslat: zda stačí v bublinkové obálce a "běžně" nebo doporučeně - či jakkoliv jinak

2, Máte-li specifický požadavek na délku náramku, připište to k objednávce, prosím, ze všech sil se pokusím vyhovět. :-)

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
unisex
Minerály a ostatní:
tygří oko
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.8.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Niane
Katalogové č.: 5062460
Vloženo: 20.4.2014
Menu
--