Domů Prodané zboží prodejce mastičky a mýdla Tygří mast - dětská-1.

Tygří mast - dětská - obsahuje o něco méně 100% esenciálních olejů = není tak pálivá. Vhodná i pro ty, kdo nemá rád moc ostrost silné tygří masti.

Složení: mandlový olej, včelí vosk,kafr, kajeput, máta, eukalyptus.

Doporučuji až od 3let věku!!! Vyzkoušejte nejdříve na kousku kůže (nejlépe předloktí) pro případné alergické reakce!!!

Mast se maže na spánky a zátylek - při bolestech hlavy. Nebo můžete použít například při rýmě - vmasírovat pod nos, uvolní se rýma.

Tygří mast se dá mazat i na hrudník, kde opět pomáhá k uvolnění dýchacích cest. Skvělá je ale i pro ztuhlé a bolavé svaly.

  • Kajeput (cajeput) - tento olej, který se svojí vůní podobá eukalyptu, působí příznivě při nachlazení a proti respiračním infekcím. Zmírňuje rovněž revmatické potíže. Kajeput může lehce dráždit pokožku, způsobit mírné zarudnutí, které však nemusí být na škodu - olej způsobí prohřátí pokožky, proto pokožka pod ním lehce zrudne. Nikdy by však nemělo dojít k většímu podráždění, svědění, pupínkům, apod. Výsledný balzám je vhodné vyzkoušet! Kajeput není vhodný pro těhotné ženy.
  • Kafr - stejně jako esenciální olej kajeput pomáhá i kafr v boji proti infekcím dýchacího ústrojí. Pomáhá uvolňovat bolavé svaly, namoženiny, ulevuje při revmatismu. Rovněž ani tento olej není vhodný pro těhotné ženy.
  • Máta - i máta zmírňuje dýchací obtíže a tiší bolest. K úlevě přispěje i svým chladivým efektem.
  • Eukalyptus - o účincích esenciálního oleje z eukalyptu asi není třeba mnoho psát. Jak nás začne trápit nachlazení, víme, že se nám skvěle uleví po horké koupeli, do které přidáme buď koupenou pěnu s vůní eukalyptu, nebo přímo několik kapek esenciálního oleje. Eukalyptus pochází z Austrálie, kde je oblíbenou potravou koal. Kromě nich ho ale hojně využívali i původní obyvatelé, a to pro léčbu zánětů a nachlazení. Eukalyptus působí antisepticky a podporuje hojivé procesy. Při masáži pomáhá uvolnit ztuhlé svaly.


5ml

Barvy:
Určení:
unisex
Druh:
masti
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: mastičky a mýdla
Katalogové č.: 6202105
Vloženo: 3.4.2015
Menu
--