Domů Prodané zboží prodejce Levandulový dům Tuhé rostlinné mýdlo Rakytník a Goji

Tuhé rostlinné mýdlo, vyrobené metodou za studena.

Mýdlo obsahuje rakytníkový olej, který mýdlu dodává charakteristickou barvu.

Parfémováno esenciálními oleji Vetiver, Kardamom, Grep a Citron. Mýdlo voní velmi charakteristicky po vetiveru.

Rakytníkový olej: Rakytník - keř z rodu olivovitých se světle oranžovými kulatými plody, kterým se také říká ,,sibiřský ananas", nejen pro chuť podobnou tomuto exotickému ovoci, ale rovněž pro jeho podobné léčivé vlastnosti. Nevelké kuličky jsou zdrojem ohromného množství biologicky aktivních složek, proto je také naši předkové rádi pojídali a vypracovali i metodu získávání rakytníkového oleje. Při difúzním lisování vzniká olejovitá kapalina jasně oranžové barvy, charakteristické chuti a vůně. Díky této metodě lze nejen získat vysoce jakostní produkt s výjimečně vysokým obsahem čistého oleje (98 %), ale také zachovat všechny jeho blahodárně působící složky.

Rakytníkový olej zvyšuje rovněž odolnost organismu a doplňuje nedostatek vitaminů a minerálů. Je rovněž známým a velmi ceněným kosmetickým prostředkem, protože má pozitivní vliv na pokožku a vlasy.

Goji - neboli Kustovnice čínská. Goji, sušené plody kustovnice čínské, mají sytě až tmavě červenou barvu a jsou velké jako sušené rozinky. Mohou také připomínat sušený šípek. Jejich chuť je však sladší, něco mezi šípkem, brusinkou a jablkem. Plody obsahují řadu vitamínů (B1, B2, B6, C a E), karotenoidy a physalien se silnými antioxidačními účinky a betain, který mimo jiné chrání buňky a tkáně před dehydratací a umožňuje úsporu energie v organismu. Dále plody obsahují velké množství minerálních látek (např. fosfor, vápník, železo) a až 21 stopových prvků (např. zinek, měď, selen), steroidy, 18 druhů aminokyselin, včetně osmi esenciálních, a imunologicky aktivní polysacharidy, které jsou výjimečné pro svou schopnost odstraňovat volné radikály, čímž pomáhají zabraňovat poškození buněk, zpomalují proces stárnutí a posilují imunitní systém. Další cennou látkou obsaženou v goji je germanium, které působí proti rakovinným buňkám v těle. 

Ingredients (INCI): Sodium olivate, Aqua, Sodium cocoate, Sodium palmate, Oleum hippophaes, Eletteria catdamom, Citrus paradisi, Citrus limonum, Vetiveria zizanoides, Lycium chinense.

Obsah: 120 gr.

Barvy:
prodejní cena
89 Kč
Prodáno 2.5.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Levandulový dům
Katalogové č.: 6619927
Vloženo: 8.9.2015
Menu
--