Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon Tuhá čokoládová maska na obličej

Tyto voňavé "čokoládové bonbony" Vám přinesou spoustu radosti z používání.  Pravá čokoláda je hýčkáním pro Vaši pleť a pokožku! Při styku s vlhkou kůží začne okamžitě tát! Rozvine se vůně čokolády, která Vás okouzlí. Čokoládová maska je vhodná pro všechny typy pleti, zvláště pro suchou tenkou dehydratovanou citlivou unavenou a povadlou pleť. Vyhlazuje a navrací původní strukturu pleti. Hydratuje, zjemňuje, pomáhá odstanit odumřelé kožní buňky, regeruje vrsty kůže, zpomaluje proces stárnutí, zabraňuje vzniku strií.

Aktivní složky:

100% kakaová hmota - kakao hydratuje Vaši pokožku, pokožka se poté stává pevnější a pružnější, obsahuje vysoké množství flavonoidu (silný typ antioxidantu), kofein napomáhá redukovat nejrůznější otoky kůže.

Máslo mango - je vhodné pro univerzální péči o tělo jako tělový krém, balzám na vlasy nebo péče o rty. Je vhodné pro všechny typy pleti i pro pleť citlivou a dětskou.

Meruňkový olej - přispívá k hydrataci pokožky, zvláčňuje ji a regeneruje. Je vhodný k ošetření všech typů pletí, zejména však suché a citlivé až velmi citlivé.

Způsob použití

Masku připomínající čokoládový bonbón přiložíme na očistěnou obličejovou pleť (pleť by měla být vlažná), jeden kousek vystačí na dvě aplikace, přejedeme kostkou po celém oličeji, na kterém se krásně rozpustí. Necháme působit 15 až 20 minut. Masku omyjeme vlažnou vodou, pokožka bude mít po aplikaci mastnější film, není potřeba, abyste poté použili nějaký krém.

DOPORUČUJEME PRAVITEDLNÉ UŽITÍ 1x-2x TÝDNĚ.

Nutné uchovávat v chladu v lednici, aby nepřišlo do kontaktu s přímými slunečními paprsky.

Doba dodání se může prodloužit o 2 další dny z důvodu čerstvosti zásilky.

Hmotnost:   +/- 44 g

Cena za 1 kus

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
pleťové masky
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.7.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 4417549
Vloženo: 25.10.2013
Menu
--