Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon Tři Jíly a Bahno z Mrtvého Moře

Moji milí zákaznici, ráda bych vám představila zajímavou novinku -  přírodní mýdlo, které je vařené na ovesném mléce a má unikátní přírodní kombinace třech jílu: černého, růžového, bílého (kaolínu) a s bahnem z Mrtvého moře, které obsahuje koncentrované množství minerálních přírodních složek.

Mýdlo vyrobené tradiční metodou za studena, která zaručuje, že při výrobě jsou zachovány výjimečné vlastnosti jednotlivých složek z vysoce hodnotných rostlinných olejů: olivového, kokosového a ricinového.

Kombinace všech tří jílů a bahna z Mrtvého moře obsahuje velké množství organických a minerálních látek (takzvané jílové minerály), který vyživují a regenerují pokožku celého těla, zjemňuje suchou, drsnou pokožku a zmírňuje aknózní projevy.

Proto, že mýdlo je vařené na ovesném mléce - je také vhodné pro citlivou, alergickou a podrážděnou pokožku.

Aktivní složky:

Ovesné mléko - zklidňující a protizánětlivé účinky ovsa jsou známy již velmi dlouho. Mléko je cenné hlavně pro značný obsah vitaminů B a minerálů. Má čistící účinky, a to nejenom vnitřně, ale i zevně. V kosmetice se používají k léčbě ekzémů a kožních problémů.

Černé bahno z Mrtvého moře - normalizuje všechny hlavní funkce kůže: hluboce čistí ji od toxinů a odumřelých kožních buněk, absorbuje přebytek kožního mazu, zlepšuje metabolismus a stimuluje krevní oběh, tlumí podráždění a zánět, uvolňuje póry mazové sekrece, zpomaluje proces stárnutí pokožky, která se stává mladá, svěží a má zdravý vzhled.

Australský černý jíl - obsahují velké množství stopových prvků a minerálních látek (magnesia, sodík, vápník, hořčík aj), které jsou důležité pro naši pokožku a pleť. Zejména v případě zralejší pletí (kolem 50 let) buňky spodní vrstvy kůže potřebují být pod neustálou ,,kontrolou" tří minerálů - hořčíku, vápníku a fosforu, které jsou obsaženy v černém jílu.  Čistí pokožku do hloubky, vyhlazuje ji, stahuje póry.

Růžový francouzský jíl - aktivuje krevní oběh a zlepšuje tvorbu kolagenových vláken v pokožce. Zvláčňuje ji a vrací jas, absorbuje toxiny. Zanechává ji odpočatou a sametově hladkou. Používá se k léčbě akné a jiných kožních onemocnění.

Francouzský bílý jíl (kaolín) -  obsahuje velké množství minerálních látek a stopových prvků. Používá se už po staletí v kosmetice. Může byt použit pro všechny typy pleti. U mastné pleti bílý jíl absorbuje mastnotu, čistí; suchou, velmi citlivou -  vyživuje, regeneruje a navrací jí svěžest a hebkost. Díky velkému obsahu oxidu křemičitého pomáhá eliminovat toxiny.

Přírodní rostlinné oleje: olivový LZS, kokosový, ricinový LZS, palmojádrový a kakaové máslo.

Esenciální olej z pelargonie - tonizuje a osvěžuje.

Saponifikováno NaOH.

Mýdlo je vhodné pro vegany.

Mýdlo 100% přírodního původu bez jakýchkoliv chemických přísad, barviv a vůní.

100% vysoce kvalitní přírodní ingredience.

Ingredients: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Virgin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil Virgin, Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil, Sodium Hydroxide, Aqua (Water), Citric Acid, Lactic Acid, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Maris Limus (Dead Sea Mud), Black Australian Clay, Illite (Red Clay), White Kaolin Clay, Avena Sativa (Oat) Kernel Meal Powder.

Hmotnost: +/- 120 g

Cena za 1 ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 3893949
Vloženo: 18.5.2013
Menu
--