Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Tres piedra...(ametyst, olivín, rubín) prsten

Autorský prsten s velmi krásným olivínem, ametystem a surovým rubínem...

Vyrobeno z obecného kovu, bezolovnatého cínu, olivínu, ametystu a surového rubínu. Olivín má sytě zářivě zelenou barvu, velikost je 1,5cm, ametyst je sytě fialový, velikost je 1,3cm. Velikost rubínu je 0,5cm, barva je sytě růžovočervená. Prstenec je z cínovaného kovu, velikost je nastavitelná od 17 do 19mm, šíře prstence je 5mm. Leštěno, povrchově ošetřeno, na přání mohu napatinovat. Váha prstenu je 9 gramů.

Prsten je neopakovatelný originál

Ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek. Kámen působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Pomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami. Ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět. Ametyst udržuje rovnováhu mezi ,,vysokým" a ,,nízkým", zvyšuje citové soustředění. Odstraňuje strach, vztek, obavy a zlobu. Potlačuje smutek a lítost. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou

Olivín odhaluje přítomnost jedovatých látek na všech úrovních a neutralizuje je. Uvolňuje starou zátěž, kterou si človek na své životní cestě nese. Odstraňuje staré problémy a pocity viny. Potlačuje žárlivost, lítost, vztek a zlost. Zvyšuje sebedůvěru a schopnosti se prosadit. Je také velmi účinný pro zlepšení všech dosud problematických vztahů. 

Rubín je kamenem bohatství i ochrany. Vytváří štít proti všem druhům útoků. Představuje sílu a energii. Uvádí do rovnováhy činnost srdeční čakry. Podněcuje touhu po životě  a sexuální aktivitu. Zahání strach, smutek a negativní myšlení. Pomáhá ke klidnému spánek bez nočních můr. 



 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
,
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
ametyst
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.8.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 10808420
Vloženo: 19.8.2019
Menu
--