Domů Prodané zboží prodejce HURA TRAKTOR khaki

TRAKTOR JE ZPĚT!!!! NOVÉ BAREVNÉ ODSTÍNY A NOVÝ STŘIH TRIČKA! + DALŠÍ DOSTUPNÁ VELIKOST XXL!

Design: by HZA

Legenda:

Traktor Track je autorský komiks Honzy Bažanta, který vznikl pro projekt Komiks a Architektura. S jeho originálem v podobě kresby a šablon na velkém formátu jste měli možnost se setkat na několika výstavách a jeho další mutace v podobě sítotiskových grafik si můžete objednat v sekci grafika a v galerii Hygienická Stanice.  Teď se může TRAKTOR TRACK stát i součástí vašeho šatníku!

Popis trička:

Pánské khaki tričko, značka ADLER heavy NEW, 200g, ve velikostech S,M,L,XL,XXL

Velikosti:

š= šířka v průramcích, d=délka

S: š-47cm, d-69cm

M: š-51cm, d-71cm

L: š-55cm, d-74cm

XL: š-60cm, d-77cm

XXL: š-65cm, d-80cm

Údržba:

Trička je možné bez problémů prát v prát v pračce, běžnými pracími prostředky při teplotě vody 40°C. Doporučujeme prát s obrázkem otočeným dovnitř. Trička můžete žehlit i přes obrázek.

Tisk:

Tiskneme technikou ručního sítotisku. Tisk není gumový, ale vypadá spíše jako součást textilie. Charakter ručního sítotisku se proti tisku strojovému vyznačuje určitými nuancemi jako jsou drobné nedotisky nebo lehké posuny soutisku a pod. Tyto momenty zajišťují opravdovou jedinečnost a originalitu každého tisku. Tisk tak vypadá živě, ale nikoliv nedbale nebo nepovedeně. Za kvalitu zobrazení ručíme!

Barvy:
Velikost:
S
,
L
,
XL
,
XXL
,
M
Styl:
pro volný čas
,
retro
Určení:
muži
Materiál - textil:
bavlna
Rukávy:
Krátké rukávy
prodejní cena
490 Kč
Prodáno 9.2.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: HURA
Katalogové č.: 5661498
Vloženo: 30.10.2014
Menu
--