Domů Prodané zboží prodejce KaTaLie TOTÁLNÍ VÝPRODEJ! 100% BAVLNA odřezy, bal. 2kg

Z důvodu totální likvidace skladu nabízíme zboží nyní se slevou. K prodeji statisíce balíčků korálků, komponentů, kabošonů, dekorací, stuh v hodnotě 11 miliónů CZK. Rozšiřujete prodejnu? Kontaktujte nás zprávou, pošleme Vám zajímavou nabídku!
Veškerý výtěžek jde na záchrannou stanici!
Slevy se načítají automaticky! (-10%, -15%, -20%, -25%, -30%)

 Na přání zákazníků jsme zařadili do nabídky odřezovou bavlnu z výroby. Jedná se o mix zbytků a barev bavlny a atestem pro děti do 3let věku, většinou se jedná o vzory 100% bavlny z naší nabídky.

Odřezy jsou velikosti cca 15cm - 30cm různých tvarů - odřezy z výroby. Lze je upotřebit pro výrobu broží, klíčenek, peněženek, patchwork apod. ODŘEZY NEJSOU VYŽEHLENÉ, VĚTŠINOU NATLAČENÉ V BALENÍ, JE TŘEBA POČÍTAT S VYROVNÁNÍM.

Cena za balení 2kg. Balení obsahuje náhodný mix barev různých velikostí a tvarů. Nelze mixovat na přání - již baleno dopředu.

V případě koupi více balení může být zasláno v jednom celkovém balení.

Materiál:  100% bavlna

Země původu: Česko

Atest zdravotní nezávadnosti: zdravotně nezávadná od českého výrobce se zdravotními atesty dle vyhl. Ministerstva zdravotnictví ČR 84/2001Sb. o zdravotní nezávadnosti pro děti do 3 let věku. Bez ftalátů a nebezpečných barviv.

Statut: trvale skladem ihned k odběru.

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.5.2024
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: KaTaLie
Katalogové č.: 14455398
Vloženo: 14.1.2024
Menu
--