Domů Prodané zboží prodejce Lubicsa Tmavomodré s režnou - papuče konopí-len-vlna

Háčkované pánské papuče

Háčkované teplé papuče z přírodních materiálů - konopné a lněné příze z Konopné dílny, z  přírodní ovčí nebarvené příze a jehněčí tmavěmodré vlny. Přízi si sama kompletuji a navíjím.

Podrážka je uháčkována z konopí, lnu a silně hřejivé ovčí vlny. Zátěžová zóna svršku (palec a ostatní prsty zepředu, pata zezadu) je zesílená konopím a lnem, zvýšená část je ze samotné jehněčí tmavěmodré vlny.

Papuče se díky materiálu a technice chodidlu přizpůsobí.

Chodidlo je při chůzi pevnou strukturou pleteniny masírováno. Papuče jsou dobrou volbou i pro cestování - zaberou minimum místa a uleví nohám, když vybalíte.

.......................................................................................................................

Papuče velikosti 42-43, délka chodidla 27-27,5cm, šířka 9,5-10cm. Skladem, k odeslání ihned.

Jak poměřit chodidlo se dočtete v tomto blogu.

........................................................................................................................

Údržba: obvykle stačí vyprášit a vyvětrat, jinak šetrné praní v ruce ve změkčené vlažné vodě s přípravkem určeným na praní vlny nebo šamponem, nestřídat teploty lázní, odstřeďování v pračce nevadí. Nechat zvolna usušit.

Upozornění: na hladké podlaze (hladká keramická nebo kamenná dlažba, lakovaná nebo leštěná dřevěná podlaha) papuče kloužou. Pokud potřebujete zamezit klouzání, mohu na podrážku nakreslit protiskluzové terčíky nebo ornament speciální barvou. Služba k zakoupení tady.

........................................................................................................................

batůžek

***

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
přírodní
Velikost:
42
,
43
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.9.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Lubicsa
Katalogové č.: 6921772
Vloženo: 4.12.2015
Menu
--