Domů Prodané zboží prodejce mari.bou Tlapky v teple... červený tvíd

Držet v dlaních hrníček teplého čaje, přisednout si ke kamnům, poslouchat praskání suchého dřeva a hřát se, přikrýt se vlněnou dekou a pozorovat svět za oknem, obléknout si starý svetr s vytahanými rukávy, zavolat psa a vyjít ven, do přírody, do světa. To vše připomíná mari.bou podzim, zimu a jaro, dny zklidnění, odpočinku a naslouchání. Bezpřestání něco končí a něco začíná.

A když je starý vlněný svetr opravdu už velmi starý a rukávy hodně vytahané, stane se, že dírkou v rukávu proklouzne ven palec, a pak je to stejné jako by měl člověk na dlaních hřejivé návleky a jeho tlapky jsou v teple a bezpečí.

Návleky/rukavice bez prstů od mari.bou jsou uháčkovány z kvalitní 60% panenské vlny, 40% polyakrylu a 100% mari.bou lásky v barvě krásné syté červené/višňové. Přízi je možné prát na 30°, vlněná složka má skvělé termoregulační vlastnosti, je prodyšná, má schopnost odvádět pot a má antibakteriální účinky, chrání před UV zářením, je hypoalergenní, hřeje a je elastická. Výška návleků je 20 cm a šířka 8,5 cm - tento pár je uháčkován spíše pro menší až střední tlapky (obvod dlaně 18 cm nebo šířka dlaně 8,5 cm).

Na přání mohu uháčkovat i jinou velikost. Ideální pro období podzim, zima, jaro. Prsty jsou volné a přesto je dlaň po celou dobu v teple.

Tyto ručně háčkované návleky jsou mari.bou autorským návrhem.

Háčkováno s láskou a radostí, další návleky v přihrádce tlapky v teple

Barvy:
prodejní cena
295 Kč
Prodáno 28.11.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: mari.bou
Katalogové č.: 2485252
Vloženo: 28.2.2012
Menu
--