Domů Prodané zboží prodejce Blanka Bernadetta Testovací pytlík s přírodními čajovkami

V mé nabídce najdete 10-ti kusová balení čajovek ze čtyř různých přírodních vosků.. Pokud jste byli dosud zvyklí jen na klasické parafínky a chcete si nejdříve ozkoušet, který přírodní vosk by pro vás byl nejlepší, tak tenhle pytlík plný čajovek je ušitý na míru pro vás.. ♥️

Obdržíte :

* 3 čajovky ze včelího vosku
* 3 čajovky ze sojového vosku
* 3 čajovky z palmového vosku
* 1 čajovku z vosku řepkového
A hned budete chytřejší v tom, který typ vám sedí nejvíc.. :-)

* Čajovky tvořím bez vůní a bez barviv, aby byly univerzální a hodily se pro použití do aromalamp.. Pokud chcete čajovkám dodat vůni, stačí po roztopení vosku kápnout kapku oblíbeného éteráku..

* Čajovky tvořím, pokud je to možné, v Zero Waste variantě, tzn. jako náplně do hliníkových kalíšků.. Přesně padnou a v každém balení jeden najdete, kdybyste náhodou doma postrádali.. Pokud jste naopak hliníkovými kalíšky doma zavaleni, je možné naplnit i tu vaši sbírku.. (Vzhledem k tomu, že přírodní materiály jsou proměnlivé, nelze vždy zaručit variantu bez kalíšků. Pokud nejdou z kalíšku dobře vyklepnout, aby nedošlo k následnému porušení knotu, tak je nechávám raději tak)

* V balení je 10 kusů svíček a všechny jsou v designovém papírovém pytlíku anebo v látkovém pytlíčku v různých motivech (fotografie je ilustrační, motivy se liší)..

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.11.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Blanka Bernadetta
Katalogové č.: 11920925
Vloženo: 6.11.2020
Menu
--