Domů Prodané zboží prodejce ZMATLA Vesta při nošení dětí - Zmatla

Vesta má za účel ohřát a chránit miminko i matku při chladnějším počasí. Vesta se dá použít jak na šátek tak i na nosítko a je jedno, zda je dítě vpředu nebo na zádech. Oblékání je velice snadné. Nejprve si vestu matka přetáhne přes hlavu, pak druhý otvor přetáhne přes hlavu miminka a vestu stáhne dolů po těle, nakonec zapne zip, který je na levé straně. Pro snadnější navlékání je u krku matky zip, který také zabrání proniknutí chladného vzduchu na krk matky, když má na vestě ještě bundu. Vesta dokonale přilne ke krku matce i dítěti. K vestě je také držák hlavičky, aby se zamezilo padání hlavy, když dítě usne. Na pravé straně vesty je kapsa.

Veškeré komponenty (zip, druky) jsou standardně v černé barvě. Pokud je chcete v jiné barvě, je třeba se dohodnout interní poštou. Jiná barva komponentů je za příplatek, dle cen galanterie.

Délka vesty je: 57, 62, 67, 72, 77 (měřeno od sedmého obratle směrem dolů)
Velikost vesty je S, M, L, XL, (nebo podle zaslaných měr) za XXL je s příplatkem.
21 druhů možných barev (260-270g/m2) a dalších 34 druhů barev (230g/m2) (barevnici zašlu vyfocenou e-mailem).

Pozor: Vzhledem k pracnosti a jelikož je vesta vždy ušita na konkrétní osobu a vyžaduje detailní vyjasnění potřebných měr, případně objednávku materiálu, pokud není na skladě, termín dodání může být až 14dní od přijetí platby. Pokud to ale jen trochu půjde, budeme se samozřejmě snažit odesílat nejpozději do 7 pracovních dnů jako vždy.

Materiál:

Syntetická počesaná pletenina  POLAR FLEECE s antipilingovou úpravou (protižmolková) má skvělé tepelně-izolační vlastnosti, vynikající stálobarevnost a velkou pevnost, snadnou údržbu a nízkou hmotnost finálních výrobků. 100% polyester.

fleece 240g/m2

fleece 240g/m2

fleece 300g/m2

Koupí zboží souhlasíte s Obchodními podmínkami a Reklamačním řádem uvedenými v profilu: https://www.fler.cz/zmatla

Barvy:
Materiál - textil:
fleece
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.9.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZMATLA
Katalogové č.: 5932546
Vloženo: 19.1.2015
Menu
--