Domů Prodané zboží prodejce Romana-art TĚLOVÁ SVÍCE - pomeranč a skořice

TĚLOVÁ SVÍCE - POMERANČ A SKOŘICE

Ručně vyráběná tělová svíce z čistě přírodních materiálů. Tělová svíce je vyráběna v příjemném meditačním prostředí.

Složení tělové svíce: přírodní včelí vosk, bavlněné plátno, pomeranč (100% přírodní silice), skořice (100% přírodní silice)

Délka svíce: 22,5 cm

DOPORUČENÍ - DOPRAVA: U tělových svící volte raději zaslání balíkem české pošty (zasíláno v kartonové krabici). Předejdete tak možnému poškození svící během přepravy, kdyby byly zasílané jen v bublinkové obálce.

SE SVÍCEMI JE ZASÍLANÝ I PODROBNÝ NÁVOD NA POUŽITÍ.

Úleva přichází velmi brzy po aplikaci tělové svíce Romana-art, cca do 30 až 60ti minut (velmi dobrou zkušenost mám při použití svící na bolesti kloubů, svalů, zad apod.). Při vleklých bolestech a zánětech je však potřeba používat svíce opakovaně, aby došlo k dlouhodobému zmírnění nebo úlevě - 1 až 3 svíce denně, maximálně 21 dní v kuse a poté týden pauza. Následně dle potřeby.

UČINKY SKOŘICE:

Má schopnost prohřát organismus a rozproudit krev. Omezuje nadýmání, snižuje cholesterol, zlepšuje náladu. Má účinky jako přírodní afrodisiakum, působí proti virům a má i antibiotické účinky. V asijské medicíně se používala k léčbě močových cest a je vhodné užívat skořici při výskytu artrózy a jako prevenci proti nachlazení.

Americké studie prokázaly, že při užívání skořice se zlepšují mozkové funkce. Při těhotenství se nedoporučuje skořice ve velkém množství.

ÚČINKY POMERANČE:

Posiluje obranyschopnost organismu a pročišťuje tělo od škodlivých látek. Posiluje koncentraci. Používá se při léčbě rýmy. Snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Má proti-rakovinové účinky. Blahodárně působí na srdce. Podporuje chuť k jídlu.

VČELÍ VOSK:

Včelí vosk má schopnost zmírňovat záněty. Jeho obsažení ve svíci také prodlužuje čas hoření, čímž se zvyšuje účinnost tělové svíce (komínový efekt trvá delší dobu).

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Romana-art
Katalogové č.: 4326614
Vloženo: 2.10.2013
Menu
--