Domů Prodané zboží prodejce Vigvam design Teepee Stars, Pink (čtvercové teepee)

Šedé teepee s hvězdičkami pro holčičky je doplněné růžovou barvou, kterou najdete na bočních lištách i lemování vchodu, ten je zdobený také bambulkami a růžovou tylovou záclonkou. Stan má okénko a podlážku s šedými mráčky na růžovém podkladu. Přidáváme k němu jeden hvězdičkový polštářek s růžovým lemem  a jeden růžový s velkým šedým knoflíkem.

Dřevěné latě, polstrovaná podlážka a dva polštářky v ceně!

Pro chlapečky najdete v naší nabídce stejné teepee v mentolovém provedení!


Pokud máte zájem o králičí či zmrzlinovou lampu či jiné doplňky z fotografie, kontaktujte nás! Doobjednat lze také polštářek Big Dot s velkým knoflíkem a girlandu ve stejném barevném provedení jako teepee.

V nabídce najdete čtvercovou nebo větší pětiúhelníkovou variantu a také varianty BIG a MINI.

Rozměry:

Čtevrcové teepee: podlážka 110 x 110 cm, výška stanu 145 cm, délka dřevěných latí 180 cm

Pětiúhelníkové teepee: průměr podlážky 140 cm, výška stanu150 cm, délka dřevěných latí 180 cm

Mini teepee: podlážka 100 x 100 cm, výška stanu 135 cm, délka latí 170 cm.

BiG teepee: průměr podlážky 170 cm, výška stanu 175 cm, délka latí 230 cm (pokud máte zájem o teepee Big napište nám, rádi Vám ho vystavíme na míru). Pokud máte jakékoli další dotazy nebo přání, neváhejte nás kontaktovat!

Všechna naše teepee jsou vybavena nenápadnými patenty, pomocí kterých snadno otevřete vchod a především jimi upevníte podlážku k všitým lištám stanu, tak aby ho Vaši malí indiáni ani při nejdivočejší hře nemohli převrhnout.

Teepee dodáváme s návodem na postavení i údržbu. Jejich velkou výhodou, kterou ocení hlavně praktičtí rodiče je i snadná údržba údržba, všechna teepee včetně podlážky a polštářků lze opakovaně prát v automatické pračce na 40 stupňů!

Barvy:
prodejní cena
3600 Kč
Prodáno 5.12.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Vigvam design
Katalogové č.: 7374903
Vloženo: 26.4.2016
Menu
--