Domů Prodané zboží prodejce .○~ essence ~○°˙ tea tree - éterický olej

100% přírodní tea tree éterický olej
surovina k výrobě

Charakteristika a účinky:
Je výborný na různé kožní problémy a také při nachlazení. Působí dezinfekčně, antisepticky a antimykoticky (je účinný dokonce i proti zlatému stafylokokovi, a to již v koncentraci 10%). Eliminuje infekci a urychluje hojení při problémech jako jsou poranění kůže, opary, bradavice, akné. Pomáhá při bolestech svalů a kloubů. Dezinfikuje ránu a zmírňuje svědění při bodnutí hmyzem (včetně klíštěte). Je také účinný proti lupům a jiných problémech pokožky hlavy (svědění atd.).
Působí jako repelent, je účinný proti parazitům (vši, svrab).

Použití: do krémů, tělových olejů a mlék, masážních olejů, parfémů, aromalamp, do koupele, na provonění prádla atd. Při použití proti lupům ho stačí přidat v 5% koncentraci do šamponu a při mytí vlasů pak nechat šampon cca 10 minut působit.

Upozornění: Některé zdroje uvádějí, že se může používat také při léčbě domácích zvířat, zde ale jedině po konzultaci s veterinářem, protože je vhodný jen pro některá zvířata a jen na některé problémy (nikdy se např. nesmí aplikovat kočkám!).

Dodávám v lahvičce s kapátkem pro přesné dávkování.

Obsah: 10 ml

Barvy:
prodejní cena
79 Kč
Prodáno 10.11.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: .○~ essence ~○°˙
Katalogové č.: 4893274
Vloženo: 2.3.2014
Menu
--