Domů Prodané zboží prodejce ŤapŤapky ŤapŤapky Jelínci ztraceni v Geometrii (Velikosti 11 a 12 cm)

Do objednavky uvedte namerenou delku v cm vcetne 1-1,5 cm nadmerku. Platbu provádějte až po upřesnění všech náležitostí s prodejcem. 

PRO KOHO JSOU ŤapŤapky DELANE?
ŤapŤapky jsou šité látkové bačkůrky určené pro naše nejmenší. Pro děti je nejlepší chůze bez obuvi, kdy dokáží zkoumat povrch po kterém chodí, vnímají nerovnosti a aktivně zapojují chodidla. Jelikož v našich moderních domácnostech převládají chladné povrchy jako je dlažba a dřevěné parkety, je nutné zajistit dítěti teplé nožky. Jak tedy dítěti poskytnout ten nejlepší kompromis, mít nožičky v teple a zároveň mu vytvořit ty nejlepší podmínky pro neustále se vyvíjející nožicku? Tento kompromis Vám nabízíme v podobě lehkých látkových ŤapŤapek.

Z CEHO JSOU ŤapŤapky VYROBENE?
Vnitrni stranu ŤapŤapek tvori bavlna v letních měsících, fleece v zimních. Vnejsi strana je ze 100% bavlnene latky.

VELIKOSTI
Šijeme ŤapŤapky ve velikostech 11 - 20 cm. Rádi ušijeme větší velikost dle Vašich požadavků. 
V našem profilu naleznete způsoby, jakými správně změřit nožičku. Nenašli jste Vaši velikost? Napiště nám, ušijeme Vám ŤapŤapky přímo na míru.

PROTISKLUZ
Pro informace o protiskluzu nám napiště do zprávy objednávky. Momentálně nabízíme možnost Pevné protiskluzové látky, odolné vůči oděru, zašpinění, prodlužující životnost Vašich Ťapáčků. Tato látka je za příplatek. Dále máme v nabídce možnost podlepení Ťapáčků 1,00 mm Vibramem nebo Obuvnickou plotnou o šíři 1,8 mm. Informace o ceně Vám sdělíme dle Vaší velikosti. 

PÉČE O ŤAPÁČKY
Ťapáčky perte na ruční praní na maximální teplotu 40 stupňů. Nechte volně schnout. Nevkládejte do sušičky, nebělte, Ťapáčky můžete přežehlit. 

Pro vice informaci o ŤapŤapkach navstivte nas profil.

Barvy:
Velikost:
jiná
Určení:
unisex
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
249 Kč
Prodáno 10.10.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ŤapŤapky
Katalogové č.: 8331541
Vloženo: 7.3.2017
Menu
--