Domů Prodané zboží prodejce ŤapŤapky ŤapŤapky Geometrie (Velikosti 15 a 16 cm)

PRO KOHO JSOU ŤapŤapky DELANE?
ŤapŤapky jsou šité látkové bačkůrky určené pro naše nejmenší. Pro děti je nejlepší chůze bez obuvi, kdy dokáží zkoumat povrch po kterém chodí, vnímají nerovnosti a aktivně zapojují chodidla. Jelikož v našich moderních domácnostech převládají chladné povrchy jako je dlažba a dřevěné parkety, je nutné zajistit dítěti teplé nožky. Jak tedy dítěti poskytnout ten nejlepší kompromis, mít nožičky v teple a zároveň mu vytvořit ty nejlepší podmínky pro neustále se vyvíjející nožicku? Tento kompromis Vám nabízíme v podobě lehkých látkových ŤapŤapek. 

Z CEHO JSOU ŤapŤapky VYROBENE?
Vnitrni stranu ŤapŤapek tvori fleece nebo bavlnena latka. Vnejsi strana je ze 100% bavlnene latky s geometrickým motivem a obšívanou gumou. 

VELIKOSTI
Šijeme ŤapŤapky ve velikostech 11 - 20 cm. Do poznámky uveďte velikost, kterou objednáváte.
  V našem profilu naleznete způsoby, jakými správně změřit nožičku. Nenašli jste Vaši velikost? Napiště nám, ušijeme Vám ŤapŤapky přímo na míru.

PROTISKLUZ
U ŤapŤapek 12 měsíců - 3 roku je protiskluz aplikován automaticky. Pokud si protiskluz přejete aplikovat pro mladší dítě, uveďte tak do poznámky. Proveďte tak i v případě, pokud si protiskluz nepřejete.

Vzor se muze lisit v zavislosti na strihu latky,nemusi tedy vzdy odpovidat obrazku.

Jelikoz ŤapŤapky nemaji atest,je nutne uvest,ze ŤapŤapky nejsou vhodne pro deti do 3 let. Avsak zkusenosti v blizkem okoli mame pozitivni,staci dekorativni prvky kontrolovat,zda nejsou uvolnene a mit dite pod dohledem,pokud ma ŤapŤapky nazute.

Pro vice informaci o ŤapŤapkach navstivte nas profil.

Barvy:
Velikost:
jiná
Určení:
unisex
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
269 Kč
Prodáno 19.4.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ŤapŤapky
Katalogové č.: 8080843
Vloženo: 11.12.2016
Menu
--