Domů Prodané zboží prodejce wowodesign Tančím s vlky

Dřevěná lžíce z ořechového dřeva s vypáleným motivem vlka, jehož tělo je složeno z větví a kmenů stromů. 

Dřevěná lžíce je ručně vydlabaná, zbroušená dohladka, po celém povrchu vyniká jedinečná a fascinující kresba ořechového dřeva. Stejně tak vypálení je ručně dělané, hezky čárku po čárce. 

Ořech patří mezi luxusní česká dřeva, má nádhernou kresbu i barvu. Ten, ze kterého je tato dřevěná lžíce, byl pokácen v rámci rizikového kácení a takhle může jeho krása dělat radost i dál. Vaše lžíce může vypadat trochu jinak, než ta na fotce, protože jsme jich z ořechu vyrobili více. Můžeme ale zaručit, že bude nádherná a budete ji milovat! 

S touto dřevěnou lžičkou můžete jíst ranní musli, horké polévky, saláty, rýži... zkrátka cokoliv. 

Dřevěná lžíce má povrchové ošetření olejem vhodné pro dětské hračky i pro styk s potravinami. Pravidelně ji můžete ošetřit oblíbeným olejem (kokosový, lněný, stolní...), což jí vrátí znovu šmrnc a zachová odolnost.

V klidu ji můžete omýt vodou, jen ji v ní nenechávejte dlouho stát (např. v odkapávači) - jemně lžíci osušte utěrkou a nechejte doschnout na suchém podkladu (ale ne na topení). Do myčky lžíce nepatří.

Barvy:
Styl:
přírodní
,
hravý, veselý
Druh:
příbory
prodejní cena
390 Kč
Prodáno 25.11.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: wowodesign
Katalogové č.: 9545001
Vloženo: 10.5.2018
Menu
--