Domů Prodané zboží prodejce Violka ateliér SVÍCEN NA ČAJOVOU SVÍČKU RUČNĚ MALOVANÝ LEVANDULE

SKLENĚNÝ DEKORAČNÍ SVÍCEN S ORIGINÁLNÍ RUČNÍ MALBOU LEVANDULOVÝ MOTIV - lze použít na čajovou svíčku a k dalším dekoračním účelům. Svícen lze použít i jako dekorační ozdobnou sklenici, ktrá se hodí pro uchovávání různých předmětů nebo i potravin například tužky, bonbóny, květinové dekorace a další rozličné maličkosti nebo dobroty.

UŽIJTE SI ORIGINALITU! Tento svícen je originálně ručně malovaný autorsku malbou. Se svým levandulovým motivem se výborně hodí na jakýkoliv sváteční stůl pro navození přijemné pohodové atmosféry. Výhodou tohoto svícnu je, že můžete vkládat stále nové čajové svíčky, takže to není jako se svíčkou ve skle, která se vypálí, vyhoří a je po parádě ...

Upozornění: Malba je provedena kvalitními vypalovacími barvami, které můžeme mýt běžnými saponátovými prostředky, pouze musíme dát pozor na ostré předměty, které by mohly barvu porušit a poškrábat. Nepoužívat drátěnku.  Sklenice jsou origiál ručně malované proto hrozí při častém mytí poškození malby.

POPIS: sklenice s vroubkovým povrchem, ručně malovaná levandulovým vzorem, výška 7,1 cm. 

Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
,
hravý, veselý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.1.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Violka ateliér
Katalogové č.: 11945449
Vloženo: 12.11.2020
Menu
--