Domů Prodané zboží prodejce medunka78 Sváteční perníčky zdobené - kytičky 250 g - bílé

Jako by právě rozkvetly na vaší zahrádce!

Tyto měkké medové perníčky, zdobené mléčnou hmotou s příchutí mandle a ručně zdobené cukrovou polevou s jemnou karamelovou příchutí -  rozveselí každý jarně prostřený stůl nebo letní párty! 

Ruční práce! Originální receptura. Pečlivě baleno v průsvitném sáčku, vázáno stužkou. 

Aktuálně:  do Vánoc vyrábíme zdobené bíle s kapkou čokolády! 

Minimální trvanlivost 6 měsíců od data výroby. 

Hmotnost výrobku netto: 250 g.

TIP: Pro svatební příležitosti : na objednávku v bílé a smetanové, bez přidaných potravinářských barviv, sváteční svatební stuhy s příplatkem! Na dotaz.

Vzhledem k současnému rozšířenému použití různých dovozových potahových hmot u výrobců perníku či cukrářů, které na výrobcích rychle tvrdnou a jsou spíš cukrovou ozdobou, si vás dovolujeme upozornit, že jsme vylepšili naši recepturu mléčné mandlové hmoty - zůstává déle vláčná i po částečném zatuhnutí!     

Při výrobě našich perníků  používáme obě hmoty, a to jak "pravý" mandlový marcipán, jehož cena stále mírně stoupá, tak i tzv. mléčný mandlový marcipán, v každém popisu výrobku je uveden druh použité cukrářské hmoty. Obě hmoty jsou zákazníky oblíbené a mají své nedílné zastoupení v perníkářském řemesle.  

Běžná cena: 145,- Kč

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.10.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: medunka78
Katalogové č.: 11490307
Vloženo: 14.5.2020
Menu
--