Domů Prodané zboží prodejce medunka78 Sváteční perníčky 250 g - hvězdičky (Trvanlivé pečivo - perník)

Kdo by si dokázal představit vánoční pohoštění bez těchto úžasných perníkových hvězdiček? Kvalitní medový perníček potažený tmavou kakaovou polevou doplňuje ozdoba z mandlové hmoty, ručně ozdobeno čokoládou. Sváteční balení v průsvitném PP sáčku, který je uzavřen stuhou ve svátečních barvách. 

Minimální trvanlivost 90 dnů od data výroby na obalu. Označeno etiketou výrobce. V sáčku cca 15 až 17 ks.

Měkkoučký perníček v kombinaci s čokoládovou polevou a mandlovou mléčnou hmotou představuje ideální chuťovou kombinaci! Vyráběné tvary jsou srdíčka nebo vánoční hvězdičky. Zákazníci většinou nakupují oba druhy kvůli pestrosti tvarů.

Vzhledem k současnému rozšířenému použití různých dovozových potahových hmot u výrobců perníku či cukrářů, které na výrobcích rychle tvrdnou a jsou spíš cukrovou ozdobou, si vás dovolujeme upozornit, že jsme vylepšili naši recepturu mléčné mandlové hmoty - zůstává déle vláčná i po částečném zatuhnutí!     

Při výrobě našich perníků  používáme obě hmoty, a to jak "pravý" mandlový marcipán, jehož cena stále mírně stoupá, tak i tzv. mléčný mandlový marcipán, v každém popisu výrobku je uveden druh použité cukrářské hmoty. Obě hmoty jsou zákazníky oblíbené a mají své nedílné zastoupení v perníkářském řemesle.  

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.12.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: medunka78
Katalogové č.: 4462775
Vloženo: 5.11.2013
Menu
--