Domů Prodané zboží prodejce medunka78 Svatební koláčky 15 g

Pan Perníček doporučuje: Vyberte si náplně podle své chuti a Vašeho přání!

UPOZORNĚNÍ: PŘI OBJEDNÁVCE UVEĎTE TERMÍN DODÁNÍ, NA KTERÝ SI PŘEJETE MÍT KOLÁČKY U VÁS DOMA . U tohoto zboží volte prosím pouze platbu předem, platbu dobírkou u tohoto konkrétního výrobku nebudeme akceptovat. Velice děkujeme za pochopení.

Druhy náplně připravíme dle Vašeho přání !!! Uveďte v objednávce! 

Svatební koláčky jsou vyrobeny z cukrářského těsta / kynuté těsto s vyšším obsahem tuku/ a žloutků. Jako tuk používáme výhradně rostlinný tuk Hera a máslo 1. jakosti. Pro srovnání má koláček velikost přibližně kovové padesátikoruny. Do dortové krabice 25 x25 cm se jich pro vaši představu  vejde 100 ks. Náplně: tvarohová, maková, ze švestkových povidel, z čerstvých jablíček. Lze na přání i náplň ořechová a marmeládová. Svatební koláčky jsou vždy balené dle počtu v samozavíracím blistru / krabička/. Krabičky (blistry) se účtují samostatně. Minim. trvanlivost 7 dnů od data výroby. Vhodné pohoštění nejen na svatby, ale také na různé oslavy a k nedělní kávičce, občerstvení pro hosty apod.   Koláčky se vyrábějí výhradně ručně za dodržování přísných hygienických pravidel / fungující systém HACCP současné legislativy pro výrobu potravinářských výrobků/. Cena je v tomto případě nabídky uvedena za 1 ks.

AKTUÁLNĚ! Minimální množství k objednání je 100 ks. Obaly se účtují podle množství koláčků samostatně, na 20 ks koláčků 1 blistr za 10,- kč. Doúčtujeme podle objednaných kusů dodatečně k Vaší objednávce po odsouhlasení z Vaší strany.

Aktuálně: ve středu upečeme, ve středu odesíláme ..... (info možné termíny na dotaz a to kvůli firemní dovolené!)

Další varianta: kapané (polévané)po upečení máslem a rumem! 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.7.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: medunka78
Katalogové č.: 3971717
Vloženo: 9.6.2013
Menu
--