Domů Prodané zboží prodejce Stínítka Stínítko FAUNA stolní

Krásné, něžné, ručně vyráběné stínítko na stolní lampu s motivem vyšívaných kapradinek. Toto stínítko bude skvostem ve Vašem interiéru – na látce jsou vyšité různé druhy kapradin v úžasných barvách s jemnými odlesky. 

Průměr stínítka                        20 cm

Výška stínítka                           20 cm

Látka použitá na stínítku je luxusní vyšívaná látka Fauna • Avocado  z kolekce Secret Garden od anglického výrobce Prestigious textiles. Látku vám můžeme dodat i v metráži, pokud byste měli zájem, napiště nám, prosím, vnitřní poštou.

Stínítko pasuje na objímky E27 (klasická objímka) a s redukcí (která je dodávána společně se stínítkem) i na menší objímky E14.

Stínítko na stolní lampu můžete doplnit stínítem na stropní lampu a polštáři ve stejném designu a vyladit tak svůj interiér do posledního detailu. 

Stropní stínítko FAUNA najdete ZDE

Polštáře FAUNA najdete ZDE 

********************************************************

Pokud ve Vašem interiéru sladíte látky na závěsech, polštářích a stínidlech dokonalý výsledek máte zaručený! Rádi pro Vás ušijeme závěsy, polštáře, rolety, plédy nejen z této látky, abyste se doma cítili opravdu skvěle! 

********************************************************

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Materiál:
drát
,
plast
,
textil
Druh:
lustry
,
stínítka
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.8.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Stínítka
Katalogové č.: 9352376
Vloženo: 3.3.2018
Menu
--