Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry SRDÍČKA Z AMAZONITU A ACHÁTU (GOLD FILLED ŘETÍZKY) Amazonit (zelenkavý)

Srdíčka z přírodních kamenů nádherných barev - zelenkavého amazonitu a nebesky modrého krajkového achátu. Zavěšena jsou na jemných řetízcích plněných 14 kt zlatem (gold filled).

Cena je uvedena za jeden kus, variantu prosím vyberte v menu.

Amazonit je mimořádně uklidňujícím kamenem. Tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky. Snižuje obavy a strach, zvyšuje intuici. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Otevírá srdeční a krční čakru. 

Achát je kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu. Podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohod. Posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Materiál: amazonit/krajkový achát, pozlacená mosaz (lůžko srdíčka), 14 karátovým zlatem plněná (gold filled) mosaz (řetízek).

O Gold Filled

Zlatá vrstva u Gold Filled šperku je 50-100x tlustší než u klasicky pozlacenéhoGold Filled šperky tedy vypadají a nosí se téměř stejně jako pravé zlato. Zlatý obal je velmi odolný proti opotřebení a díky tomu si šperk svou krásu zachová dlouhou dobu. Pouhým okem je od zlata k nerozeznání.

Výška srdíčka je 1,3 cm, délka řetízku je nastavitelná na 42 a 47 cm. Řetízek ráda vyrobím v délce na přání, své přání prosím uveďte v poznámce u objednávky. Prodloužení o 5 cm a více je za mírný příplatek.

Řetízky doporučuji odkládat na koupání.

Podívejte se na další náhrdelníky zde.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.8.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 13511890
Vloženo: 27.8.2022
Menu
--