Domů Prodané zboží prodejce Dance Lovers Sportovní funkční kalhoty Primary black raspberry

Šťavnaté jako maliny, jen se zakousnout:) Svádí k hrátkám a budou následovat každý váš krok. Splývavé kalhoty z příjemného materiálu dokonale padnou a zalichotí každé postavě díky širokému pasu a záševkům na nohavicích.

Barevný pas, manžety a výšivka nebo potisk jim dodávají hravost, černý základ je ztělesním toho, co jste od sportovního oblečení vždy chtěla - pohodlífunkčnost. Materiál skvěle odvádí pot a ať už je vezmete na taneční hodiny oblíbeného lektora nebo se v nich budete snažit dohnat rozdováděnou ratolest, budete o nich vědět pouze v ten moment, kdy vám je někdo pochválí:) Skvěle ladí se sportovní podprsenkou Cross raspbery.

Materiál:
nohavice - 83 % PES + 17% lycra
pas a manžety - 90% bavlna + 10% lycra

Používáme pouze kvalitní české materiály, které se perou i žehlí po rubu na nejnižší stupně, obvykle však není nutné žehlit vůbec:)

Náš TIP: 
Manžety umožňují kalhoty zkrátit na 3/4 délku.

Do poznámky připište požadovanou velikost a délku - viz.tabulka velikostí. Skladem S, S short, S long, M, M short, M k dodání ihned, neskladové velikosti na doptání. 

Tabulka velikostí

Barvy:
Velikost:
S
,
XS
,
L
,
M
Styl:
sportovní
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Materiál - textil:
syntetika
,
úplet
prodejní cena
870 Kč
Prodáno 22.4.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dance Lovers
Katalogové č.: 4531304
Vloženo: 20.11.2013
Menu
--