Domů Prodané zboží prodejce Šarajs Souprava do postýlky "zelení koníčci II"

Všechny soupravy do postýlky jsou ušity z kvalitních bavlněných látek od českých výrobců. Látky mají atest pro děti do 3 let. Barvy a vzory jsou voleny tak, aby celkový dojem nebyl rušivý (přemíra vzorů, syté barvy, barevné hračky v postýlce), to vše pak působí chaoticky. Souprava je barevně kombinovaná tak , aby výraznější zelená nebyla "rušivá" ale naopak barevně soupravu pěkně "oživila". Dezének "koníčků", možná jsou to oslíci:)..je šedo krémový a zkombinovaný s jednobarevnou světlounce krémovou bavlnou. Kompletní souprava obsahuje:

1:baldachýn...488Kč

2.ohrádku......621Kč

3.kapsář........577Kč

4.povlečení (polštář a přikrývka; 60x 40 cm, 120 x 90 cm)..555Kč

5.výplň (polštář a přikrývka; 60 x 40 cm, 120 x 90 cm).........460Kč

Ohrádka: rozměry jsou 180 x 30 cm ( 60x 60 x 60 cm, výška 30 cm)   Poskytuje děťátku příjemné soukromí a zároveň, když se dítě zvedá a otáčí, chrání oblast kolem hlavičky. Polyesterové rouno v ohrádce je všité ve dvou vrstvách, ohrádka je proto dostatečně měkká a hezk7y drží tvar. Mašličky jsou všity co 30cm.. ohrádka musí přece jen něco vydržet:). Do objednávky mi prosím napište, jestli má postýlka za hlavičkou  plné čelo nebo klasický tyčky, je to z důvodu uchycení ohrádky k postýlce. Děkuji:)

 

Kapsář: praktický, pevný, šíře 60 cm, na pleny, hračky, vše je po ruce a uklizeno jedna dvě :-), kapsář lze navázat na kteroukoliv část postýlky nebo připevnit na stěnu na tyč.

Výplň: lze prát na 60 stupňů, výplň polštářku tvoří polyesterové kuličky, výplň je vzdušná a lehká, objemově stálá, výborná trvanlivost v praní. Výplň přikrývky tvoří polyesterové rouno, potah 100% bavlna.

Baldachýn: není nedílnou součástí postýlky, ale pokud ho na postýlce máte, určitě oceníte výhody - poskytuje dítěti při usínání přítmní a soukromí a  pokud zůstáváte v místnosti, zvědavé dítko nerušíte.                                                                                                                       Po domluvě přes Fler poštu mohu zaslat i na kusy, uvedu cenu jednotlivých dílů a i rozměry mohu přizpůsobit vašim požadavkům (délka ohrádky, povlečení, atd. )

P.s.  Hračka ny fotografii je výrobkem paní Markétky z obchůdku Super levna moda a je pouze dekorací, není součástí nabízeného zboží.                                                                  

Barvy:
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
bavlna
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.7.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Šarajs
Katalogové č.: 7233949
Vloženo: 12.3.2016
Menu
--