Domů Prodané zboží prodejce Šarajs Souprava do postýlky-béžová s puntíčky

Všechny soupravy do postýlky jsou ušity z kvalitních bavlněných látek od českých výrobců. Látky mají atest pro děti do 3 let. Barvy a vzory jsou voleny tak, aby celkový dojem nebyl rušivý (přemíra vzorů, syté barvy, barevné hračky v postýlce), to vše pak působí chaoticky.Tato souprava je ve světlounkém odstínu barvy krémové, zdobená je  proužkem a srdíčkem v hnědé barvě s puntíkem. Kompletní souprava obsahuje:

1.baldachýn.....488Kč

2.ohrádku KOLEM CELÉ POSTÝLKY v délce 3,6m....1242 Kč

 

3.povlečení (polštář a přikrývka; 60x 40 cm, 120 x 90 cm)...555Kč

4.výplň do povlečení (polštář a přikrývka; 60 x 40 cm, 120 x 90 cm).....460 Kč

 5.kapsář 577 Kč

Ohrádka: rozměry jsou 360 x 30 cm, ... je ušitá ze dvou dílů / 180x30 a 180x30cm/, podle potřeby můžete dát jeden nebo oba díly. OHRÁDKA poskytuje děťátku příjemné soukromí a zároveň když se dítě zvedá a otáčí, chrání oblast kolem hlavičky. Děťátko  také neprostrčí  přes bočnice nožku, což ho může pak ze spánku i probudit:(                                                                                     

POKUD MÁ POSTÝLKA  ZA HLAVIČKOU A V NOŽKÁCH PLNÉ ČELO, JE PO UŽITKOVÉ STRÁNCE VHODNÉ, VYŘEŠIT UCHYCENÍ OHRÁDKY K POSTÝLCE TROŠKU JINAK.  Ohrádka později, když  je rošt postýlky s matrací v nejnižší poloze, nejde uchytit v rozích postýlky, jako je to u celotyčkové . Pokud to bude možné, pošlete prosím fotku nebo odkaz na Vaší postýlku a něco vymyslíme:).

 Výplň v ohrádce je z polyesterového rouna a ještě  ve dvou vrstvách, aby ohrádka byla dostatečně měkká a zároveň pevná a v postýlce hezky držela:) . Tké šňůrky na přivázání jsou  pevně všité v dostatečném množství:).

 

Výplň do povlečení: lze prát na 60 stupňů, výplň polštářku tvoří polyesterové kuličky,  je vzdušná a lehká, objemově stálá, výborná trvanlivost v praní. Výplň přikrývky tvoří polyesterové rouno, potah 100% bavlna.

Baldachýn: není nedílnou součástí postýlky, ale pokud ho na postýlce máte, určitě oceníte výhody - poskytuje dítěti při usínání přítmní a soukromí a  pokud zůstáváte v místnosti, zvědavé dítko nerušíte....zapínání je na dřevěný knoflík a v jeho místě můžete zavěsit na držák k baldachýnu miminku nějakou krásnou hračku, hrající příjemnou melodii...výběr je v obchodech veliký:)..a tak vlastně i baldachýn ještě ozdobit.

Kapsář je pevný, má 3 menší a jednu velku kapsu  třeba na pleny, zapínání je na  dřevěný, ručně vyrobený  knoflík.                         Celou soupravu lze prát v pračce na 40 až 60 stupňů.

 

JELIKOŽ ŠIJI SOUPRAVY PŘEVÁŽNĚ NA ZAKÁZKU, mohu po domluvě přes Fler poštu, ušít poze některé díly ze soupravy, nebo naopak došít volánek, , zavinovačku .. také rozměry i barevné provedení /s růžovou nebo modrou/ ..jak se Vám bude líbit:) délka ohrádky, povlečení, atd. Pokud si tedy budete chtít soupravu objednat v jiném provedení než je tato , po domluvě Vám pak vložím Vaší zakázku  na Fler k objednání:)   Dodací lhůta je uvedena pouze orientačně, závisí na aktuálním stavu objednávek.                      

Barvy:
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
bavlna
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.7.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Šarajs
Katalogové č.: 7116192
Vloženo: 9.2.2016
Menu
--