Domů Prodané zboží prodejce indívo SOS Spot serum - na akné

Účinná směs éterických olejů působí antibakteriálně a zmenšuje akné, zatímco bio pupalkový olej a extrakt z granátového jablka chrání pleť před vysoušením a regenerují tkáň. Sérum nezbavuje pleť své přirozené ochranné vrstvy a nezanechává na povrchu akné během hojení nehezké šupinky suché kůže. Je velmi efektivní, a pokud je použito včas, je možné, že se akné na povrchu pleti ani neprojeví. Má velmi příjemnou citrusovo bilinnou vůni. Neobsahuje tea tree olej.

URČENO PRO: Všechny typy pleti. Pokud máte extrémně citlivou pleť, doporučujeme si udělat malý kožní test na vnitřní stranu ruky, kde je pokožka jemná.

POUŽITÍ: Několikrát denně aplikujte přímo na akné. Neaplikujte sérum jinam na pleť, než na akné! Tento produkt by měl být použit jako závěrečná fáze Vaší denní rutiny. Nepoužívejte sérum pod žádný produkt, který je zapotřebí ještě rozetřít, aby se nerozneslo po zdravé pleti.

OBJEM: 4,7ml. Nenechte se zmást maličkou lahvičkou, vydrží opravdu velmi dlouho!
SLOŽENÍ: Bio pupalkový olej, směs éterických olejů, CO2 extrakt z granátového jablka, bio CO2 extrakt z rozmarýnu - antioxidant, limonene*, linalool*, geraniol*, citral*, citronellol*. *přirozenou součástí éterických olejů

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
tinktury a oleje
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.2.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 7800331
Vloženo: 27.9.2016
Menu
--