Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Smaragd... prsten

Autorský cínový prsten s velmi pěkný, fasetovaným smaragdem..

Velikost kamene - fasetovaný kabošon je 1,4 x 0,9cm, barva je sytě, smaragdově zelená, kámen je průsvitný. Prstenec je z cínovaného kovu, velikost je nastavitelná od 16,5 do 19mm, šíře prstence je 5mm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha prstenu je 6 gramů.

Smaragd je kamenem úspěšné lásky. Přivolává věrnost a štěstí. Partnerské vztahy udržuje v rovnováze, uklidňuje city a zajišťuje fyzickou i duševní rovnováhu. Posiluje paměť, zvyšuje vnímavost, ovlivňuje vědomou i podvědomou mysl. Uděluje veškeré vědění minulosti, současnosti a budoucnosti. Ochraňuje před kouzly a negativitou. Podnikatelům přináší dobré obchody a zvyšuje odbyt.
Udává se, že smaragd blahodárně působí na zrak, unavené oči, obnovuje normální vidění, při šedém zákalu, protijed, detoxikuje játra, regeneruje, uklidňuje nervy, snižuje horečku, potlačuje infekce všeho druhu, léčí páteř, svaly, revmatické potíže, cukrovku, zvyšuje imunitu, reguluje krevní tlak a činnost zažívacích orgánů. Dokáže pomáhat při léčbě zhoubných nádorů.


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
,
bižuterní kov
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.3.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 10449462
Vloženo: 28.3.2019
Menu
--