Domů Prodané zboží prodejce Petra.Lammas Slipovka

Tato slipovka slouží jako pojistka k menstruačnímu kalíšku, pro dny s velmi slabou menstruací a nebo k ochraně prádla mimo dny menstruace.

Slipovka je s křidélky, je dvojvrstvá. Spodní část vložky je tvořená fleesem, který funguje tak, že do sebe nasaje velké množství vlhkosti, než ji propustí dále, takže vložka je částečně nepropustná.

Materiál: bavlněné froté + fleece, bez nepromokavé vrstvy, s kovovým patentkem.


Rozměry:
délka: 18 cm, tloušťka: 2 mm
šířka rozepnuté vložky: 16 cm, šířka zapnuté vložky: 6,5 cm

Mix barev.

Cena za 1 ks.


Proč slipovou vložku k menstruačnímu kalíšku?
- při začátku používání si ještě nejste jista správnou manipulací s kalíškem a tenká vložka vám tak ušetří nervy "co když mi kalíšek proteče"
- při hodně silné menstruaci může kalíšek protékat - využijte slipovou vložku
- při povoleném svalstvu pánevního dna kalíšek často netěsní a slipová vložka může být vhodným doplňkem. Povolené svaly souvisí například s věkem nebo se sedavým způsobem života a lze je posílit pomocí speciálních cviků k posílení svalstva pánevního dna.

Pro krátkodobé uschování vložek před a hlavně po použití doporučujeme nepropustnou taštičku.


Vložky se snadno perou, jsou příjemné na dotek. Na černé barvě nejsou znát žádné případné skvrny. Šetrné k Vašemu tělu, přírodě i Vaší peněžence. Vložky jsou zcela prodyšné.


Změna postoje k vlastnímu tělu a k menstruaci. Používáním ekologických vložek si ženy začínají všímat i cenit si svého měsíčního cyklu. Menstruace přestává být každoměsíční otravou. Stává se dobou setkání se sebou a vlastním tělem.

 

Prát do 40 stup, nejlépe v ekopracích prostředcích. Na skvrny dobře funguje žlučové mýdlo (mohu doposlat společně s objednávkou).

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.12.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Petra.Lammas
Katalogové č.: 7386619
Vloženo: 30.4.2016
Menu
--