Domů Prodané zboží prodejce ŤapŤapky Skladem Lesík Velikosti 13 - 14 cm

Dětské botičky jsou nezbytným doplňkem dětské výbavy. Ťapáčky jsou specifické svým originálním vzhledem. Vynikají tvarem špičky, která kopíruje prsty a vytváří pro ně dostatečný prostor uvnitř boty.

Bavlna má důležité vlastnosti pro příjemný pocit z nošení. Je přírodním materiálem, který je vzdušný, lehký a poddajný a proto tvoří vnitřní a vnější část ťapáčků.
Namáhané části jako například špička, jsou zesíleny softshellem, odolným pevným materiálem jehož unikátní vlastností je stálobarevnost a voděodolnost.

Protiskluzová podrážka udržuje chodidlo stabilní na různých typech povrchů a zabraňuje uklouznutí. Z jejích vlastností budou nejvíce těžit děti, které si stoupají a učí se chodit.

Ťapáčky jsou ultralehké, ohebné a tak podporují přirozený vývoj chodidla, který je pro rostoucí děti klíčový. V období, kdy není možná chůze bez bot, můžete zvolit ťapky jako příjemný kompromis bosé chůze.

Vnitřní gumička je regulovatelná na uzlík, který je možné převázat a přizpůsobovat utažení vlastním potřebám.

Barvy:
Velikost:
univerzální
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
555 Kč
Prodáno 13.4.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ŤapŤapky
Katalogové č.: 11863581
Vloženo: 22.10.2020
Menu
--