Domů Prodané zboží prodejce ŤapŤapky SKLADEM Cirkus Velikosti 13-14 cm

Toto zboží je připravené ihned k odeslání.

Pro přeměření nožičky použijte následující návod https://www.fler.cz/taptapky#jak-zmerit-nozicku.

Součástí ceny je zpevněná softshellová špička a pata, podrážka protiskluz. 

Máte rádi praktické dárky, které neskončí ve skříni? Je někdo z Vašeho kruhu rodiny či známých v očekávání? Pořiďte pro jejich nastávající miminko něco do výbavičky - první ťapáčky a stylový bryndáček. 

Ťapáčky jsou vhodné již pro malé lezoucí děti, využijete je v kočárku či na pěkné rodinné focení. Bryndáček je z bavlny a jemného bambusového froté ze spodní strany, které se nám podařilo získat od českého výrobce přírodních materiálů. 

Ťapky, které kopírují tvar prstíků, jsou dost široké, nebrání přirozené chůzi a lehké natolik, že i ti největší bačkůrkoví nesnášenlivci si ťapky na nožkách nechají.

Vnitřní a vnější látka je z bavlny, hlavní výhodou tohoto materiálu je, že jsou nožičky v teple, zároveň skvěle sají pot a snadno se přizpůsobí chodidlu. Zpevněná softshellová špička vydrží i náročné aktivity batolat a starších dětí. 

Díky lehké protiskluzové látce jsou Ťapky hlavní nepřítelem uklouznutí. Tato podrážka udržuje nožičku v rovnováze u začínajících chodců a jejich divokých starších sourozenců.

Zvolte si variantu:
Velikost

PRO KOHO JSOU ŤapŤapky DELANE?

ŤapŤapky jsou šité látkové bačkůrky určené pro naše nejmenší. Pro děti je nejlepší chůze bez obuvi, kdy dokáží zkoumat povrch po kterém chodí, vnímají nerovnosti a aktivně zapojují chodidla. Jelikož v našich moderních domácnostech převládají chladné povrchy jako je dlažba a dřevěné parkety, je nutné zajistit dítěti teplé nožky. Jak tedy dítěti poskytnout ten nejlepší kompromis, mít nožičky v teple a zároveň mu vytvořit ty nejlepší podmínky pro neustále se vyvíjející nožicku? Tento kompromis Vám nabízíme v podobě lehkých látkových ŤapŤapek.

Z CEHO JSOU ŤapŤapky VYROBENE?
Ťapáčky jsou ušité z prvotřídní designové bavlny. Podrážka je z polyesteru. Vnitřní látka je 100% bavlna. 


VELIKOSTI
Šijeme ŤapŤapky ve velikostech 11 - 20 cm. Rádi ušijeme větší velikost dle Vašich požadavků.
V našem profilu naleznete způsoby, jakými správně změřit nožičku. Nenašli jste Vaši velikost? Napiště nám, ušijeme Vám ŤapŤapky přímo na míru.

PROTISKLUZ
Pro více informací navštivte následující stránky https://www.fler.cz/taptapky#typy-podrazek . 

PÉČE O ŤAPÁČKY
Ťapáčky perte na ruční praní na maximální teplotu 40 stupňů. Nechte volně schnout. Nevkládejte do sušičky, nebělte, Ťapáčky můžete přežehlit.

Pro vice informaci o ŤapŤapkach navstivte nas profil.

Barvy:
Velikost:
univerzální
Určení:
unisex
prodejní cena
480 Kč
Prodáno 29.9.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ŤapŤapky
Katalogové č.: 11251032
Vloženo: 17.2.2020
Menu
--