Domů Prodané zboží prodejce lajka.art Šití tašek, kabelek a doplňků krok za krokem 2

Připravila jsem pro vás další knihu plnou podrobných fotonávodů na šití tašek, kabelek a doplňků. Není pokračováním první knihy v tom smyslu, že na šití potřebujete i první díl, k šití vám postačí návody v této knize.

Kniha je oproti té první o pár stránek obsáhlejší. V nakladatelství odvedli skutečně dobrou práci, takže se mi zdá tato moje druhá kniha ještě přehlednější a poutavější. Věřím, že se vám podle ní bude dobře pracovat.

Jsem v šití úplný samouk, ale šiji už víc než 50 let, takže zkušeností mám opravdu hodně. Při šití se snažím, aby vše bylo jednoduché, co nejsnazší na ušití, ale plně praktické a účelné.

Prostřednictvím knihy se snažím předat vám spoustu těchto zkušeností a postupů. Vím, že ne vždy je snadné naučit se šít podle nějaké odborné příručky, když občas ani nerozumíme použitým termínům. Proto ve své knize používám k vysvětlení opravdu hodně názorných fotografií a i popisy jsem se snažila napsat tak, aby je pochopil i začátečník.

Do knihy jsem záměrně nevložila střihovou přílohu. Chtěla bych vám totiž ukázat, že zhotovit střih je velice snadné a trvá to většinou jen stejně dlouho, jako obkreslit střih ze střihové přílohy a určitě to je daleko rychlejší, než hledat vhodný střih třeba na internetu. Zhotovení všech střihů jsem podrobně popsala. Velikou výhodou pro vás bude, že si střih případně dokážete přizpůsobit vlastní potřebě a ušít tak kabelku větší či menší, širší, vyšší nebo třeba s jiným zapínáním.

Přeji vám krásné šití podle návodů. Pokud si snad na šití netroufnete, část hotových výrobků popsaných v knize naleznete brzy v mé nabídce.

 

Autor Taťana Žejdlová
Překlad -
Rozměry 210 x 270 mm
Rok vydání 2017
Počet stran 152
Typ vazby brožovaná

Autor Taťana Žejdlová
Překlad -
Rozměry 210 x 270 mm
Rok vydání 2017
Počet stran 152
Typ vazby brožovaná
Barvy:
prodejní cena
280 Kč
Prodáno 18.2.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: lajka.art
Katalogové č.: 8928517
Vloženo: 16.10.2017
Menu
--