Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Silencio...(láva, opál) souprava

Autorský cínový oboustranný šperk s černým lávovým kamenem a merlinitem...

Velikost lávového kamene je 4,8 x 4cm, barva je matně černá s velmi výraznou, tipickou strukturou. Kámen je velmi lehký, na krku jej téměř neucítíte. Je usazen v cínu, zdoben cínovaným drátem a kuličkami cínu. Dozdobeno kabošonem merlinitu o velikosti 2,2cm, bílé barvy s černými dendrity. Celková velikost šperku je 5 x 4,6cm, šperk je výrazný, ale velmi lehký - 20 gramů. Zavěšeno na černé kůži.

Náušnice jsou vyrobeny ketlováním z kuliček lávy o průměru 1cm, délka s háčky (bez niklu) je 2,8cm.

Šperk je originál

Lávový kámen je silným ochranným amuletem, zasvěcený léčení a uzdravení. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navarací je zpět k původci. Podle Číňanů je také kámen nosičem energie, kterou stejně jako teplo předává našemu organismu. Pomáhá tedy k našemu energetickému nabytí.

Opál je citlivý kámen s jemnými vibracemi. Zpřístupňuje kosmické vědomí a probouzí duševní a mystické vize. Napomáhá k objevení a projevení skutečného já svého majitele. Opál dokáže pohlcovat i vysílat. Přijímá myšlenky a pocity z okolí, zesiluje je a vrací k jejich zdroji. Jedná se o karmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám zase vrátí. Lze jej použít, pokud se chcete odvážit na nebezpečné místo. Na duševní úrovni opál zesiluje zvláštnosti charakteru a současně vynáší na povrch osobní vlastnosti, aby poté mohly projít proměnou. Umožňuje správné pochopení vlastní ceny a pomůže vám porozumět svým možnostem. Vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Povzbuzuje umělecké sklony. V citovém životě byl opál odedávna spojován s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Jedná se o kámen pokušení, jenž zesiluje city a uvolňuje zábrany. Opál vám ukáže, jaký byl váš citový stav v minulosti - zejména v minulých životech - a naučí vás, jak převzít odpovědnost za to, co cítíte právě nyní. Podněcuje k projevům pozitivních citů.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
nerezová ocel
,
cín
Minerály a ostatní:
opál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.11.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 11959935
Vloženo: 16.11.2020
Menu
--