Domů Prodané zboží prodejce indívo Shea Mango Káva - mini tělové máslo do kapsy

Jemně šlehané máslo s příjemnou vůní kávy je vhodné pro všechny typy pleti, zejména pro aknózní a ekzematickou pokožku, kterou jemně detoxikuje a dodává jí potřebnou vlhkost.

Bambucké máslo výborně pečuje o pleť a pokožku celého těla, protože se svými vlastnostmi velmi podobá kůži. Proniká hluboko do spodních vrstev pokožky, vytváří na ni ochranný film, přitom nezanáší póry a ji nechává volně dýchat. Je velmi v hodné v péči o citlivou dětskou pokožku! Jeho zjemňující, regenerační a vyživující vlastnosti prospívají suché a citlivé pokožce, účinně bojují s vráskami, vrací pokožce elasticitu a pevnost. Chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí, před slunečním zářením (má přirozený UV filtr), mrazem, zvyšuje odolnost kůže vůči infekcím a chorobám.

Mangové máslo vykazuje zjemňující a regenerační vlastnosti. Je dobře stabilní proti žluknutí. Tradičně je používáno v deštných pralesích pro své schopnosti uklidňovat, zabránit vysoušení pokožky a chránit před UV zářením. Funguje též jako dobrý stabilizátor tohoto přípravku.

Kávový olej je jedním z olejů, který může být použit pro každý typ pleti, má totiž stejné PH jako PH pokožky. Svým složením udržuje rovnováhu a optimální hydrataci pleti. Káva navíc obsahuje enzymy, které stimulují detoxikaci a významně pomáhají při čištění pokožky. Z tohoto důvodu se kávový olej začal stále častěji používat na léčbu akné a na péči o nečistou pleť se sklonem k zánětům, také slouží k zbavení podkožního tuku a celulitidu. Kávový olej se na léčbu celulitidy začal používat poměrně nedávno, ale výsledky byly tak ohromující, že se začal požívat jako základ anticelulitidových a zeštíhlujících směsí v nejluxusnějších salonech. Používá se při ekzematické pleti, kterou krásně čistí, detoxikuje, uklidňuje a udržuje její přiměřenou vlhkost. Enzymy, vitamíny a vysoký obsah kofeinu obsažené v tomto oleji jej řadí momentálně k novinkám mezi přípravky proti stárnutí.

Olej z jader hroznů je velice jemný olej, který dobře proniká kůží, nezanechává ji mastnou. Pomáhá vyrovnat kožní hladinu pH. Je hypoalergenní a antioxidační. Obsahuje vitamin E, nenasycené mastné kyseliny.

Složení: Butyrospermum parkii Butter (Organické bambucké máslo), Mangifera Indica Seed Butter (Mangové máslo), Coffea arabica seed oil (Kávový olej lis.za studena, Vitis vinifera Seed Oil (Olej z jader hroznů).

Použití: Aplikujte dle potřeby na pokožku těla a obličeje.

Objem: 20ml

Produkt neobsahuje glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, chemické UV filtry, silikony, syntetické vitamíny ani vodu. Vhodné pro vegany. Netestujeme na zvířatech.

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
masti
,
krémy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.3.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 4895536
Vloženo: 2.3.2014
Menu
--