Domů Prodané zboží prodejce Lemi Sedací vak

Sedací pytel ve tvaru kvádru o rozměrech 120x85x20 cm. Plněný polystyrenovými kuličkami , díky nímž je přizpůsobivý, měkký a pevný zároveň, výborně se tvaruje a přizpůsobí tělu, ze spoda krásně hřeje.  EPS kuličky nenasávají vlhkost, takže se v nich nedrží roztoči, plísně... a jsou vhodné i pro alergiky a malé děti. Součástí pytle je odepínací kapsa na mobil, ovladač, kapesníky, TV program nebo knížku a polštářek pro větší pohodlí. Vrchní povlak je na zip pro lepší sundávání a praní a vnitřní vak je rovněž na zip pro případné doplnění kuliček. Ve fotogalerii jsou vzory látek na sedací vaky. Pokud chcete speciální kombinace, jednobarevné apod. pošlu foto látky a přizpůsobím se vašemu přání.

Na dětské sedací vaky máme i potahy s dětskými motivy Winx, Bart, Bořek stavitel, pejskové a kočičky, žirafky, auta, motorky, námořnická. spiderman.......vzorníky na požádání zašlu

Nelíbí se vám již váš starý potah na sedacím vaku, nebo jste změnili barevné ladění vašeho bytu? Je možno ušít na tento vak náhradní potah za cca 380,- (dle velikosti)

 

 

Barvy:
prodejní cena
1443 Kč
Prodáno 14.11.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Lemi
Katalogové č.: 2096324
Vloženo: 21.10.2011
Menu
--