Domů Prodané zboží prodejce Exclusive Madak Schody do nebe ... růženín, rubín v zoisitu, nerez

Nerezový náhrdelník s miner. kameny růženín a rubín v zoisitu, doplněno nerez. korálky a řetízkem.

- délka cca 45 cm, ozdobná část cca 9 cm

(délku lze na přání upravit)

Nerez ocel je zdravotně nezávadná, hypoalergenní (vhodná pro alergiky), má atest pro styk s potravinami a je odolná vůči korozi.

Růženín - probouzí cit něžnosti, mírnosti, přátelství a nesobecké lásky. Otevírá srdci a smyslům vše, co krásného je obklopuje. Jeho zář je pohlazením, při kterém pookřeje každá duše.

Otevírá rdce nadsmyslové lásce, která nezná potřebu vlastnit.

Zdravotně je těžiště vlivu v centru srdce, kde čistí, uklidňuje a posiluje vše, co souvisí s činností srdce a psychosom. poruchami. Reguluje srdeční rytmus a pomáhá  v nespavosti z citového rozpoložení.

Pomáhá odstraňovat elektromagnetický smog.

Čerpáno z knihy Skrytá moc drahých kamenů - J.P.Kreperát

Rubín v zoisitu též nazývaný anyolit,  je krystal, který obsahuje jak vlastnosti ohnivého rubínu, tak i zemitého zoisitu. Tento kámen obsahuje malé krystaly rubínu, vrostlé do zeleného zoisitu.

Rubín v zoisitu zvyšuje psychické schopnosti, pomáhá při komunikaci, harmonizuje korunní čakru, zesiluje spiritualitu, přináší fyzickou energii do vyčerpaného organismu. Rubín v zoisitu vám pomůže udržet svou individualitu a zároveň být součástí světa kolem vás. Pomáhá klidně reagovat na obtížné životní situace a zvládat stresové stavy.
Rubín v zoisitu přeměňuje negativní energii na pozitivní. To je užitečné zejména během procesu, kdy se někdo vzpamatovává z těžké životní ztráty, pomáhá totiž uvolnit bolest a utrpení, přináší útěchu a zároveň dává chuť a vášeň do života.

Fyzicky rubín v zoisitu uklidňuje zrychlený srdeční tep při zachování rovnováhy v těle, a to zejména v období stresu. Zmírňuje záněty a podporuje sílu imunitního systému, srdce a plic. Rubín v zoisitu může pomoci léčit problémy spojené s reprodukčními orgány, udává se, že zvyšuje plodnost, a to jak u mužů a žen.

Přejete si dárkově zabalit?

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
nerezová ocel
Minerály a ostatní:
růženín
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.11.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Exclusive Madak
Katalogové č.: 10069294
Vloženo: 14.11.2018
Menu
--