Pec na jablko z jemné kameniny, zdobená lístky břečťanu a ptáčkem. Jablíčko a koření nádherně VONÍ, když se pečou !!! A jak na to ? Jablko lze péci vcelku nebo nakrájet na dílky, možno také dusit podlité vodou a rumem a ochutit skořicí, hřebíčkem, kapkou pomeranče či citrónu. Po 30 - 50 minutách je připravené ke konzumaci. Ale můžete použít i jako aromalampu !
Výrobek zdravotně nezávadný, signován značkou AC, opatřen visačkou Originál - ruční práce. S píckou zasíláme i recept na srolovaném papírku.
Výška cca 18 cm.
|
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.12.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
Informace o zboží
|