Domů Prodané zboží prodejce Památky pro děti S pastelkami po zámku Bečov. Relikviář sv.Maura

Součástí průvodce je papírová vystřihovánka Relikviáře sv. Maura.

Sestavte si jeho 3D papírový model. Návod zde!

relikviář sv. Maura

Edice ilustrovaných průvodců s pastelkami po českých a moravských pamětihodnostech určená dětem, rodinám, školám a všem návštěvníkům památek. Zprostředkovává nejdůležitější informace o historii, výrazných osobnostech, exteriér, interiér i okolí památky atraktivní a přehlednou formou. Nabízí přímé možnosti zaznamenat vlastní postřehy, podněcuje k aktivnímu prožitku, láká k pozorování místa, umožňuje kreslit, lepit a zapisovat. Pomáhá při orientaci v okolí přehlednými nákresy a plánky. Naučný suvenýr na pokračování a první průvodce památkami pro děti s pastelkami!

 

S pastelkami po hradu a zámku Bečov. Relikviář sv. Maura (16x23 cm) je č. 39 v sérii brožovaných publikací o našich nejznámějších hradech a zámcích.

Součástí balení každého průvodce jsou malé pastelky (6ks, 9x4 cm) k okamžitému využití při návštěvě zámku. Součástí průvodce je 3D vystřihovánka relikviáře sv. Maura.

Bečov nad Teplnou leží nedaleko Karlových Varů na pravém břehu řeky Teplá uprostřed romantické krajiny Slavkovského lesa. Soubor architektury zahrnuje jak středověký hrad, tak renesanční palác i barokní zámek. Od roku 2002 tu návštěvník může obdivovat unikátní ostatkovou schránku - relikviář sv. Maura. Výjimečnou památku románského zlatnictví, po korunovačních klenotách nejvýznamnější zlatnické dílo u nás.

Informace o možnosti prohlídky zámku naleznete na oficiálním webu zámku.

S pastelkami po hradu a zámku Bečov. Relikviář sv. Maura. První průvodce památkami pro děti. (C)ISBN 978-80-87627-38-9. Text a ilustrace (C) Eva Chupíková, 2014.

NAKOUKNĚTE I SEM!

Barvy:
prodejní cena
64 Kč
Prodáno 23.10.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Památky pro děti
Katalogové č.: 4840511
Vloženo: 16.2.2014
Menu
--