Domů Prodané zboží prodejce U Pihulky - bižuterie S měděnými korálky

..... jednoduchost, minimalismus......

Náhrdelník je tvořen z dvou ručně vyrobených měděným korálků o délce cca 3 cm a o průměru 1 cm, zavěšených na kůži. Korálky jsou zdobeny autorskou kresbou, která byla chemicky zplastičněna. Korálky jsou patinovány, až se jejich barva stala hnědo-měděno-tmavo-zlatavou. Vlastní plastický vzor byl poté vyleštěn, takže je světlejší než okolí a na šperku vypadá krásně dvojrozměrně. 

Záleží na světelných podmínkách a nasvícení, zda je více hnědo-měděný či hnědo-zlatavý. Povrch je lehce lakován, aby nemohlo docházet k dodatečné korozi povrchu mědi, kterou je měď známá (i přesto doporučuji si náhrdelník před sprchováním či koupáním sundat .o)

Korálky jsou duté, takže je celý náhrdelník lehounký.

Korálky jsou zavěšeny na závěsu, který je vyroben z kulaté hnědé, ošetřené kůže. Zapínání je z měděného bižuterního kovu se zapínáním na karabinku. Vlastní délka závěsu je 44 cm + 5 cm prodlužovací řetízek.

Korálky jsou vyrobeny z povrchově neupravené mědi, aby bylo možno ji dále upravovat na povrchu barevně i plasticky. Surová měď je svítivě hnědo-oranžovo-lososová. Proces výroby šperku je díky postupům prací, chemickým úpravám (aby vynikl vzor) a dalšímu ošetřením náročný na pracnost a čas.

Šperky jsou jedinečné, v totožném provedení nerealizovatelné, pouze si mohou být podobné (kresby jsou si podobné, zasílám náhrdelník s náhodným výběrem korálku). 

Přívěsky jsou autorskými šperky. 

Cena za kus.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
měď
,
bižuterní kov
,
ostatní
,
příze
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.9.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: U Pihulky - bižuterie
Katalogové č.: 7307054
Vloženo: 4.4.2016
Menu
--