Domů Prodané zboží prodejce Bogi-chráněná dílna Růženec z hematitu a chirurgické oceli

Růženec je vyroben z minerálu hematitu a chirurgické oceli. Kuličky hematitu mají průměr 4 a 8 mm, v rozdělovníku je bílá říční perla.

Tento růženec je z malých kuliček a proto je krátký (cca 48 cm), nedá se přetáhnout přes hlavu. Pokud jej chcete nosit na krku, můžeme Vám ho prodloužit přidáním oček řetízku mezi desátky. Prodloužení lze u nás přiobjednat, je třeba na prodloužení upozornit v poznámce k objednávce.

Je vyroben z pevného kovu, který zaručuje jeho dlouhou životnost a při dlouhodobém kontaktu s pokožkou se nijak nemění a neoxiduje. Kov je bezpečný a proto je používán ve stomatologii a chirurgii.

Drátek pro výrobu nakupujeme přímo od  výrobce.

Dodáváme v maličkém plátěném pytlíčku (bavlna) na šňůrku, který ochrání růženec před poškozením. Posíláme v bublinkové obálce.

Hematit je matně lesklý léčivý kámen, pomáhá nám objevit skrytou sílu, klid a vitalitu. Provází člověka těžkými časy, jež jsou tělesně i duševně vyčerpávající. Léčebné použití: posiluje tvorbu krve a buněk, má vitalizující vliv na celé tělo při stavech slabosti. Urychluje rekonvalescenci, Podporuje usínání a dobrý spánek, necháme-li ho v noci ležet v naší blízkosti, třeba pod polštářem.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
unisex
Materiál:
chirurgická ocel
Minerály a ostatní:
hematit
prodejní cena
338 Kč
Prodáno 24.11.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bogi-chráněná dílna
Katalogové č.: 2786177
Vloženo: 9.6.2012
Menu
--